šta vi mislite?

Blejk Lajvli u centru novog skandala: Priča se da je bivšeg dečka prevarila sa sadašnjim mužem – fanovi imaju i "dokaze"

0

Poslednjih dana u javnost isplivavaju najmračnije tajne Blejk Lajvli.

Priča se da je bivšeg dečka prevarila sa sadašnjim mužem
Priča se da je bivšeg dečka prevarila sa sadašnjim mužemfoto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

Otkako je otpočela promotivnu turneju za svoj novi film "Sa nama se završava" glumicu Blejk Lajvli prati skandal za skandalom.

 

Nakon što je optužena za stvaranje neprijatne atmosfere i drsko ponašanje prema kolegama i novinarima, sada je isplivao video intervjua u kom je Blejk bila vidno iziritirana jednim pitanjem.

 

Osim toga, iz ovog snimka na površinu je izbilo jedno staro i zaboravljeno pitanje: da li je glumica bivšeg momka varala sa svojim sadašnjim mužem Rajanom Rejnoldsom?

 

Svetsku popularnost Lajvlijeva je stekla ulogom Serene van der Vudsen u čuvenoj seriji "Tračara", u vreme čijeg snimanja i emitovanja se spekulisalo o njenoj vezi sa kolegom Penom Bedžlijem.

 

Tokom razgovora o svom filmu "The Private Lives Of Pippa Lee" 2008. godine novinari New York magazina glumici su postavili pitanje koje joj se nije dopalo, a ticalo se upravo njenog ljubavnog života.

 

Kada su je Džesika Presler i Kris Rouzar upitali o vezi sa Bedžlijem, Blejk ih je samo popreko pogledala i neprijatnim tonom odbrusila:

 

– Mislila sam da je ovo New York magazin. Trebalo bi da imate malo stila.

 

Blejk i Pen uživali su u ljubavi i van ekrana
Blejk i Pen uživali su u ljubavi i van ekrana foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Dvoje kolega navodno su se zabavljali u godinama kada je hit serija bila na svom vrhuncu, između 2007. i 2010. 

 

Prateći dramu koja se dešava u vezi sa glumičinim najnovijim ostvarenjem "Sa nama se završava" fanovi su brzo došli do zaključka da se nekadašnji ljubavnici više ne prate na društvenim mrežama. 

 

To je ujedno i ono što je podgrejalo davno zaboravljenu priču o tome kako je Blejk uplovila u vezu sa svojim sadašnjim suprugom Rajanom Rejnoldsom u vreme dok se još zabavljala sa protagonistom Netfliksove hit serije "You".

 

Ni Blejk ni Pen nikada nisu potvrdili navode o prevari
Ni Blejk ni Pen nikada nisu potvrdili navode o prevarifoto: CW Network Col / Everett / Profimedia

Iako se niko od učesnika ovog ljubavnog trougla nije oglašavao po tom pitanju, mnogi su ubeđeni da je upravo to jedan od razloga navodne netrpeljivosti koja danas postoji između glavnih likova serije "Tračara".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

 

makonda-tracker