šuška se

On nju uvredio zbog težine, ona njemu htela da "ukrade" film? Otkriveni detalji drame oko novog filma Blejk Lajvli

0

Novi film Blejk Lajvli je glavna tema na društvenim mrežama, ali ne zbog samog ostvarenja već zbog navodnog sukoba glumačke postave, na čelu sa slavnom lepoticom, i režisera koji je igrao glavnu ulogu.

Blejk Lajvli na londonskoj premijeri filma 'Sa nama se završava' ('It Ends with Us')
Blejk Lajvli na londonskoj premijeri filma "Sa nama se završava" ("It Ends with Us")foto: JSML (JAMES SHAW) / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka glumica Blejk Lajvli ovih dana je prisutna u javnosti češće nego inače i možda imate osećaj da "iskače iz frižidera", a razlog je promocija njenog novog filma, zbog koje holivudska zvezda svakodnevno daje intervjue.


Blejk trenutno reklamira film "Sa nama se završava" ("It Ends with Us"), zasnovan na romanu Kolin Huver, a režiju potpisuje Džastin Baldoni, koji igra i glavnu mušku ulogu.


Čim je počelo promovisanje filma, fanovi glumice su primetili da ona nije u najboljim odnosima s Baldonijem, kog više ne prati na Instagramu, a njih dvoje do sada nisu zajedno davali intervjue, niti ga je ona pominjala.

Nakon što su društvene mreže preplavila nagađanja jesu li glumci u svađi, Baldoni je angažovao PR menadžera specijalizovanog za krizne situacije, a potom je TMZ preneo o čemu se navodno radi između Blejk Lajvli i njega.

 

BLejk Lajvli od početka promocije filma 'Sa nama se završava' ('It Ends with Us') nosi samo cvetnu odeću
BLejk Lajvli od početka promocije filma "Sa nama se završava" ("It Ends with Us") nosi samo cvetnu odećufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zašto je Blejk Lajvli ljuta na glumca i režisera filma "Sa nama se završava"?


Kako prenosi ovaj portal, postoji više razloga zbog kojih se glumica osećala neprijatno tokom snimanja filma "Sa nama se završava", izvori izdvajaju jednu situaciju kao posebno spornu.

 

Naime, neimenovani izvori tvrde da Baldoni ima probleme s leđima i da je u jednoj sceni trebalo da podigne Blejk Lajvli, pa je pitao svog trenera koliko kilograma ima njegova koleginica i da li treba da vežba kako bi zaštitio leđa od povrede pre nego što je podigne.


Blejk je saznala za Džastinov komentar i osećala se kao da je posramljuje zbog viška kilograma – navodi TMZ.

 


Navodno je glumicu to povredilo jer je nešto ranije donela na svet svoje četvrto dete.


Izvori dodaju i da je Blejk bilo neprijatno tokom samog snimanja, kada je jedna scena poljupca trajala duže nego što je predviđeno.

Blejk Lajvli "ukrala" film Džastinu Baldoniju?


Glumica je, inače, bila i izvršna producentkinja ovog filma, a Baldoni je u jednom intervjuu, pričajući o tome koliko joj se divi, istakao da ljudi nisu ni svesni koliko je ona zaslužna za realizaciju pomenutog ostvarenja.


Ona je birala muziku, pokazala se i kao kostimografkinja, pozajmila sopstvenu odeću za snimanje... Kako je istakla na jednoj od premijera, njen suprug Rajan Rejnolds je napisao scenu na krovu zgrade koja je posebno oduševila gledaoce.

 

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli su u braku od 2012.
Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli su u braku od 2012.foto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

Mi pomažemo jedno drugom. On radi na svemu što ja radim, ja radim na svemu što on radi. Ako on ostvari uspeh, njegovo slavlje je i moje, i obrnuto – rekla je za E! News Blejk Lajvli.


Kako prenosi Deadline, Kristi Hol, scenaristkinja filma "Sa nama se završava", nije znala da će muž glavne glumice i producentkinje menjati tekst na kom je radila i koji je potpisala.


Zbog toga fanovi glumice smatraju da je ona otišla predaleko i pokušala da preuzme kontrolu nad filmom, a mnogi ističu da su razočarani u nju, pa ih ne čudi što nije imala dobar odnos sa režiserom.

 

Takođe, Džastina Baldonija na Instagramu ne prati niko od glumaca iz filma, zbog čega se spekuliše da je on naljutio više ljuti od Blejk Lajvli, ali ima i mnogo onih koji veruju da kolege ne žele da se zameraju najvećoj zvezdi, pa su stale na njenu stranu.


Drama oko promocije novog filma Blejk Lajvli


Ovo nije jedini skandal u vezi s filmom "Sa nama se završava", a imidž Blejk Lajvli proteklih dana je sve lošiji zbog načina na koji ga ona reklamira.

 

Blejk Lajvli na londonskoj premijeri filma 'Sa nama se završava' ('It Ends with Us')
Blejk Lajvli na londonskoj premijeri filma "Sa nama se završava" ("It Ends with Us")foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je u svim svojim javnim pojavljivanjima bila vrlo živahna, nasmejana, nosila isključivo odeću inspirisanu cvećem jer je njen lik Lili Blum cvećarka, iskoristila je priliku što je svakodnevno u medijima da promoviše svoj brend proizvoda za negu kose.

 

Problem je u tome što je tema filma nasilje nad ženom, ozbiljna i krupna tema, a glumica se suočava s komentarima da joj fali takta jer daje prilično bezbrižne intervjue, kao i da propušta priliku da podigne svest o tako važnom društvenom problemu.


Tako je pozvala devojke da pozovu drugarice u bioskop i obuku cvetni dezen, daje površne odgovore, skreće temu razgovora na horoskop i dešava se da ne pomene problem nasilja u porodici, a sve vreme ostavlja utisak da reklamira romantičnu komediju.

 

Blejk Lajvli nosi samo odeću inspirisanu cvećem otkad promoviše film 'Sa nama se završava' ('It Ends with Us')
Blejk Lajvli nosi samo odeću inspirisanu cvećem otkad promoviše film "Sa nama se završava" ("It Ends with Us")foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Zamisli da si žrtva nasilja i odeš s drugaricom u bioskop očekujući zabavan ljubavni film, a onda ti ovo pokrene traume", "Ona je tako površna", "Umesto da pričao stvarnom problemu, ona mlati cvećem i kosom", "Užasno sam razočarana"... neki su od komentara.


Na pitanje novinara kako može da joj se obrati ako je sretne neka gledateljka koja je preživela nasilje, Lajvlijeva je u jednom intervjuu sarkastično odgovorila da bi mogla da im da adresu, broj telefona ili podeli lokaciju, što je, takođe, šokiralo njene pratioce.

 

Mnogi su na društvenim mrežama uporedili način na koji o filmu govori Baldoni, a kako ga promoviše Blejk, pa veruju da i to može da bude jedna od njihovih nesuglasica.

 

BONUS VIDEO

Ostavio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker