nikad nisu prunali, ali...

Bio je oženjen najlepšom na svetu – a onda je naišla Blejk: Da li je ljubav Rajana Rejnoldsa i glumice počela preljubom?

0

Novi dan, nove spekulacije da je Blejk Lajvli, jedna od omiljenih "devojaka iz komšiluka" u Holivudu zapravo – negativka. A ni muža joj spekulacije ne štede...

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na premijeri filma 'Dedpul i Vulverin'
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na premijeri filma "Dedpul i Vulverin"foto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

Američka glumica Blejk Lajvli i kanadski glumac Rajan Rejnolds već godinama spadaju u najmoćnije parove u svetu superslavnih, a oni igraju u popularnim holivudskim filmovima i imaju pravu poslovnu imperiju.


Važe i za jedan od simpatičnijih poznatih parova, koji uvek izgleda zaljubljeno do ušiju, a na društvenim mrežama se neretko začikavaju i čestitaju jedno drugo rođendane "isecajući" slavljenika s fotografije i sl.


Međutim, proteklih dana njihov imidž je u porastu, u najvećoj meri zbog drame u vezi s Blejkinim novim filmom "Sa nama se završava", a svakodnevno američki mediji prenose detalje iz prošlosti koje Blejk Lajvli prikazuju u nešto drugačijem svetlu.

Najviše pažnje privukao je stari intervju u kom je glumica bila toliko neprijatna prema novinarki da je ona priznala da je razmišljala da da otkaz, a sada se spekuliše kako je počela njena ljubav s glumcem Rajanom Rejnoldsom.

 

Brak i razvod Rajana Rejnoldsa i Skarlet Johanson


Ovih dana mediji su se prisetili da je Rajan Rejnolds bio u braku sa Skarlet Johanson u vreme kada je upoznao Blejk Lajvli, kao i starih nagađanja da je trenutno jedan od omiljenih holivudskih parova vezu započeo preljubom.

 

Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds saopštili su da se razvode 2010, malo nakon što je on završio snimanje filma s Blejk Lajvli
Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds saopštili su da se razvode 2010, malo nakon što je on završio snimanje filma s Blejk Lajvlifoto: EPA/MIKE NELSON/ANDREW GOMBERT

Rajan Rejndols i Skarlet Johanson venčali su se 2008, posle godinu dana veze, a već u oktobru 2010. podelili su zajedničko saopštenje o razvodu.


– Posle dugog i pažljivog razmatranja obeju strana, odlučili smo da okončamo svoj brak. U vezu smo ušli s ljubavlju, a uz ljubav i ljubaznost je i napuštamo. Iako ne očekujemo poštovanje privatnosti, svakako ćemo ga ceniti – poručili su oni.


Nikada nisu otkrili šta je dovelo do razvoda, a pričalo se o tome da su prečesto bili udaljeni zbog posla, kao i da je Rejnolds umeo da bude "opsednut kontrolom" i previše tradicionalan, dok je Skarlet nezavisna žena.

 

Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds saopštili su da se razvode 2010, malo nakon što je on završio snimanje filma s Blejk Lajvli
Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds saopštili su da se razvode 2010, malo nakon što je on završio snimanje filma s Blejk Lajvlifoto: EPA/PETER FOLEY

Glumica je, inače, u to vreme bila prva na listama najlepših žena planete, a magazin Esquire dvaput je proglasio najseksepilnijom živom ženom. Fanovi glumca brinuli su kako on podnosi iznenadni razvod. Međutim...

Kako su se zavoleli Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds?


Bilo kako bilo, dok se njegov brak s glumicom privodio kraju, Daily Mail je u decembru preneo da je jedna konobarica u Njujorku posluživala Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli i da su oni delovali kao par.


Bili su sami i sve vreme su se smejali i flertovali. Izgledalo je kao da su na sastanku. Da nisam znala ko su, definitivno bih pomislila da su par – rekla je ona.


Rajan i Blejk upoznali su se nešto ranije te godine i zajedno snimili film "Green Lantern". Kanađanin je igrao glavnog junaka i superheroja, a Blejk lepoticu koja se zaljubljuje u njega u filmu koji je ugledao svetlo dana naredne, 2011. godine. Snimanje je počelo u martu 2010, dok je on uveliko bilo oženjen Skarlet, sedam meseci pre nego što su oni objavili da se razvode.

Tokom promotivne turneje, Rajan i Blejk su često bili zajedno pred kamerama i na crvenom tepihu, davali zajedničke intervjue i hemija je bila očigledna. Kikotali su se, dodirivali, grlili i svi su se pitali šta o tome misle Rajanova uskoro bivša supruga i Blejkin dečko Pen Bedžli.


Glumci su delili mnoge anegdote sa snimanja, pa je tako Blejk otkrila da je pravila kapkejkove za celu ekipu kako bi "sabotirala Rajana Rejnoldsa".


On je mnogo trenirao, a ja sam devojka. Ja treba da izgledam bolje! – rekla je u šali.


Nakon što je se Rejnolds razveo od Skarlet Johanson, a Blejk raskinula s Bedžlijem, oni su prestali da kriju da su par i uskoro su na svakom koraku viđani zajedno. Međutim, glumac i dalje tvrdi da su se zaljubili mnogo nakon snimanja filma i njegovog razvoda.

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na Met gali
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na Met galifoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Bili smo prijatelji dugo, mislim da je to najbolji način da započnete vezu, kao prijatelji – rekao je u jednoj emisiji. – Oko godinu dana posle filma "Green Lantern", oboje smo bili slobodni, pa smo izašli na dupli sastanak, ona s jednim dečkom, a ja s nekom devojkom, a to je bilo vrlo neprijatno za njih jer se između nas dešavao vatromet.


Venčali su se 2012. godine, a potom dobili četvoro dece: Džejms (9), Inez (7), Beti (4) i Olina (1).

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Smeh do suza: Glumci recitovali pesme Desingerice i Karleuše

 

makonda-tracker