odmah je bilo gotovo

Kad je čuo šta je rekla sestri o njemu – izbezumio se: Zaboravljena ljubav Blejk Lajvli i Leonarda Dikaprija

0

U tom trenutku najpopularniji novi par u svetu slavnih ipak je kratko ostao zajedno, a navodno je glumac ostavio mladu koleginicu iz pomalo bizarnog raloga.

Blejk Lajvli i Leonardo Dikaprio proveli su zajedno samo nekoliko meseci
Blejk Lajvli i Leonardo Dikaprio proveli su zajedno samo nekoliko mesecifoto: Premiere/Rocstar/RR/Flynetpictures.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudska glumica Blejk Lajvli jedna je od glavnih tema u svetskim medijima proteklih nedelja zbog njenog novog filma "Sa nama se završava", ali na prvom mestu zbog drame koja je povezana sa ovim ostvarenjem.


Glumica se navodno sukobila s režiserom i glavnim glumcem Džastinom Baldonijem, mnogi je osuđuju zbog načina na koji promoviše film koji govori o nasilju nad ženama, a isplivava i sve više starih izjava Blejk Lajvli koje otkrivaju njenu stranu ličnosti na koju se ranije nije obraćalo mnogo pažnje.


Svakodnevno mediji pišu o prošlosti popularne glumice, u kojoj je pre udaje za glumca Rajan Rejnoldsa bilo i nekoliko velikih ljubavi, a mnogi su smetnuli s uma da je ona svojevremeno ljubila Leonarda Dikaprija, jednog od najvećih holivudskih zavodnika.

Ljubavna priča Blejk Lajvli i Leonarda Dikaprija


Poznato je da razlika u godinama nikada nije bila prepreka oskarovcu da uplovi u vezu, pa je tako 2011. zaveo 13 godina mlađu Blejk Lajvli. Svega nekoliko dana nakon što je otkriveno da je raskinuo dugu vezu sa izraelskom manekenkom Bar Rafaeli, Leonardo Dikaprio je viđen kako uživa na jahti s Blejk u maju, tokom Kanskog festivala.

Ipak, oni su znali od ranije – navodno su se prvi put sreli u novembru 2010, na večeri organizovanoj za potencijalnu postavu filma "Veliki Getsbi". Dikaprio je u ovom bioskopskom hitu igrao glavnu ulogu, dok je Blejk ostala praznih ruku pošto je glavna ženska uloga pripala Keri Maligan.


U svakom slučaju, par je delovao zaljubljeno, a uskoro su Leo i Blejk viđani zajedno na svakom koraku. Bile su tu romantične šetnje po italijanskom Portofinu, strastveni vikendi na Azurnoj obali, zabava u Diznilendu...

U jednom momentu počele su da se pojavljuju glasine da su glumci raskinuli, ali su se ipak i dalje pojavljivali zajedno, sve dok u oktobru 2011. izvor blizak paru nije za E! potvrdio da je vezi došao kraj. Baš tih dana, Blejk je počela da provodi više vremena s Rajanom Rejnoldsom...

 

 

Zašto je Leonardo Dikaprio raskinuo s Blejk Lajvli?


U svakom slučaju, veza Blejk Lajvli i Leonarda Dikaprija privlačila je mnogo pažnje jer je glumica tada privodila kraju svoj rad na ultrapopularnoj seriji "Tračara" i dobijala sve više ponuda za filmske role. O njoj se nije znalo maltene ništa, jer je poznato da glumac daje sve od sebe da sačuva što više detalja o svom privatnom životu, ali su isplivale sitnice koje ukazuju šta je mogao biti problem.


Leo je opsednut kontrolom. Ne želi da ljudi znaju bilo šta o njegovom životu, ni koje projekte razmatra, ni s kim se druži, pa čak ni šta jede – rekao je za showbizspy.com neimenovani izvor nakon raskida.


Štaviše, ista osoba tvrdi da je Blejk Lajvli postala njegova bivša devojka jer je sa svojom sestrom podelila jedan nevažan detalj o Dikapriju.

Kad je upoznao Lajvlijeve na porodičnom druženju, jedna od Blejkinih sestara je znala da on ne voli kečap – i to ga je izbezumilo – kaže anonimni izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Treba li mešati posao i ljubav?

 

makonda-tracker