nova romansa?

Da li je ovo lepotica koja je osvojila srce Bogdana Bogdanovića? Šuška se da je ona nova devojka našeg košarkaša

2

Nakon velikog uspeha naše košarkaške reprezentacije sve oči javnosti uprte su u sportiste, a Bogdanović je jedan od omiljenih 

BOGDAN BOGDANOVIĆ LJUBI LEPU NOVOSAĐANKU?
BOGDAN BOGDANOVIĆ LJUBI LEPU NOVOSAĐANKU?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Veliki uspeh srpskih sportista na Olimpijskim igrama izazvao je ogromnu pažnju i učinio da se u svakoj kući priča o zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama i takmičarima koji su nas učinili preponosnima.

 

Osim Novaka Đokovića, koji je definitivno najbolji sportista kojeg je Srbija ikada imala, veliko interesovanje izazvali su i košarkaši, a među najpopularnijima je i Bogdan Bogdanović.

 

Tako se ovih dana šuška da on ima novu devojku, a domaći mediji ispunjeni su pričama o prelepoj brineti, koja je ja navodno osvojila srce ovog uspešnog sportiste.

Nova Bogdanova devojka, prema pisanju Blica, mogla bi biti izvesna Milica. Prelepa brineta redovno objavljuje fotografije na ovoj društvenoj mreži, a svaka od njih ne prođe bez Bogijevog "lajka".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @biseriestrade

Misteriozna devojka se sinoć nije odvajala od Bogdanovića, a na svom Instagramu podelila je i fotografiju od prošle noći. Kako se saznaje, Milica je iz Novog Sada. Ona ima 26 godina, završila je Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom, takođe, veliki je ljubitelj putovanja.

 

Izvor je otkrio da je Bogdan prvi prišao Milici, a sudeći po lajkovima na društvenim mrežama košarkaš je još davno bacio oko na zgodnu brinetu.

 

Bonus video:

Bogdan Bogdanović peva sa Milicom Todorović 

 

 

makonda-tracker