učimo od najboljih

Za prefinjen izgled bez mnogo truda: Jelena Đoković zna najbolji način da kombinujete braon torbu tokom leta

0

Supruga Novaka Đokovića poznata je po tome što s lakoćom postiže sofisticiran look, a upravo je takvo bilo i njeno modno izdanje na jučerašnjem dočeku olimpijaca u Beogradu.

Jelena Đoković na dočeku srpskih olimpijaca u Beogradu
Jelena Đoković na dočeku srpskih olimpijaca u Beogradufoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Po okončanju Olimpijskih igara u Parizu, Beograd je pozdravio svoje šampione na tradicionalan način – svečanim dočekom ispred Starog dvora koji je okupio više desetina hiljada ljudi.


Sportisti koji su predstavljali Srbiju na 33. OI na balkonu su se poklonili navijačima i s njima proslavilii osvojene medalje, a potom su se uputili u jedan beogradski restoran i nastavili slavlje.


U pratnji naših olimpijaca bile su i njihove životne saputnice, među kojima je najviše pažnje privukla Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića.

Uobičajeno nasmejana, Jelena je tokom slavlja provela mnogo vremena u razgovoru s Natalijom Jokić, suprugom košarkaša Nikole Jokića, a obe su bile veoma elegantne i odabrale svetle boje za večernji provod.

1 / 7 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jelena je za ovu priliku odabrala šik belu haljinu, romantičan model bez bretela i rukava koji je pripijen uz telo, a potom se od struka širi u oblik zvona.

 

Jelena Đoković na dočeku srpskih olimpijaca u Beogradu
Jelena Đoković na dočeku srpskih olimpijaca u Beogradufoto: Nemanja Nikolić

Svoju neutralnu toaletu kombinovala je na sjajan način – u mini-tašnu braon boje, a opredelila se za model s kratkim kaišem koji se nosi okačen o rame.

 


Kako kombinovati braon tašnu?


Iako za ultimativni klasik važe crni modeli, postoji nešto nesumnjivo primamljivo i vanvremenski u braon tašnama, koje odišu osećajem topline i sofisticiranosti kakve se teško postižu drugim bojama.


Bilo da se radi o karamel i tamnoj, čokoladnoj nijansi, braon tašne odaju utisak otmenosti i zapravo su zahvalnije za kombinovanje nego što to deluje na prvi pogled. Odlično se uklapaju i s ležernijom i s formalnom odećom i daju dodir prefinjenosti svakom stajlingu.

 


One izgledaju fenomenalno u spoju s većinom boja, a posebno dobar utisak ostavljaju uz neutralne tonove, pri čemu prednjači bela boja, naročito tokom letnje sezone.


Takođe, izgledaće sjajno uz bež, sivo, oker, narandžasto...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jokićeva trudna žena đuska

 

makonda-tracker