olimpijske igre

Trevis Skot uhapšen nakon utakmice Srbija – SAD: Slavni reper nije mogao da obuzda strasti tokom istorijskog polufinala

0

Popularni američki reper Trevis Skot sinoć je prisustvovao spektakularnoj borbi za ulazak u finale OI između srpske i američke košarkaške reprezentacije

Skot boravi u Parizu tokom Olimpijskih igara
Skot boravi u Parizu tokom Olimpijskih igarafoto: Nicolas Gouhier/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poznati američki reper Trevis Skot sinoć je uhapšen u Parizu, svega nekoliko sati nakon što je Skot prisustvovao muškom polufinalu u košarci na Olimpijskim igrama.

 

Bivšem dečku i ocu dece rijatliti zvezde i najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener ovo nije prvi put da se susreće sa organima pravde, a da pritom budni objektiv paparaco kamera sve zabeleži.

 

Meč u kom je Srbija tokom prve tri četvrtine ubedljivo dominirala reper je pratio iz prvih redova, a njegove reakcije bile su burne i izazvale dosta komentara na društvenim mrežama.

 

Utakmica je bila napeta i puna adrenalina, a Srbija je izgubila sa rezultatom 95:91. Iako su naši košarkaši pokazali izvanrednu borbenost i bili dominantni veći deo utakmice, pobeda je na kraju pripala američkom timu.

 

Mnoge poznate ličnosti pratile su ovaj sportski spektakl, neki uživo sa tribina, a neki iz topline svoga doma.

 

Trevis Skot na polufinalnoj utakmici Srbija-SAD
Trevis Skot na polufinalnoj utakmici Srbija-SADfoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Skot je u društvu američkog repera Kuejva skakao, hvatao se za glavu i bodrio američku reprezentaciju do samoga kraja utakmice, kada je pobedonosno likovao i time razljutio mnoge fanove u Srbiji.

 

Reper je srčano navijao za svoju reprezentaciju
Reper je srčano navijao za svoju reprezentacijufoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, ono što se dogodilo nedugo po završetku finalne večeri sve je o čemu se danas govori – reper je iste večeri u Parizu uhapšen zbog fizičkog okršaja sa obezbeđenjem jednog hotela.

 

Nedugo nakon utakmice Trevis je uhapšen
Nedugo nakon utakmice Trevis je uhapšenfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

S obzirom na to da je Trevis Skot poznat po svom vatrenom temperamentu i strasti, mnogi se pitaju da li je napetost sa terena mogla da se prenese i van njega, što bi moglo objasniti njegovo ponašanje u hotelu.

 

Skot je navodno fizički nasrnuo na obezbeđenje hotela u Parizu
Skot je navodno fizički nasrnuo na obezbeđenje hotela u Parizufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema izvorima bliskim reperu, incident je izazvao značajnu pažnju medija, a Skot će verovatno morati da se suoči sa pravnim posledicama zbog ovog čina.

 

Fotografije hapšenja brzo su procurele u javnost
Fotografije hapšenja brzo su procurele u javnostfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj događaj ipak nije uspeo da baci senku na sportski događaj, već nas je samo podsetio na to koliko je važno zadržati smirenost, čak i u trenucima najveće napetosti.

 

Srbija se i dalje ponosi svojim košarkašima, koji su pokazali hrabrost i odlučnost protiv jednog od najjačih timova na svetu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO 

Poslušajte trenera Džej Lo

 

makonda-tracker