zanimljivo

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić ne preferiraju jelo koje se u Srbiji obožava — i iznenadiće vas

0

Omiljeni košarkaši i ponos Srbije otkrili su koje jelo baš i ne obožavaju, a možda će vas iznenaditi o čemu je reč!

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović osvetlali su obraz srpske košarke, zajedno s ostatkom tima
Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović osvetlali su obraz srpske košarke, zajedno s ostatkom timafoto: Harry Langer / Zuma Press / Profimedia

Srpski košarkaši ponos su naše zemlje nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, a po mišljenju mnogih, zaslužili su i samo zlato.

 

Polufinale Olimpijskih igara i meč sa Amerikom ostaće nam dugo rak-rana, ali zlatni košarkaši pokazali su koliko su jaki i mentalno i fizički i da su stoprocentno zaslužili olimpijsku medalju koja im u utakmici protiv Nemačke nije izmakla.

 

Najbolji među najboljima jesu Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, a kada nisu na terenu, oni dobro kriju detalje svog privatnog života. 

 

U jednoj zanimljivoj anketi naši košarkaši i košarkašice rangirali su omiljene srpske specijalitete: ćevape, sarmu i burek.

 

Teško je izabrati neki specijalitet koji manje volimo, pa bi to za mnoge bila prava dilema, ali ne i za Jokića i Bogdanovića.

 

Naime, omiljeni košarkaši najgore su rangirali, ćevape.

 

Pogledajte:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIBA (@fiba)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru

 

makonda-tracker