srećan u ljubavi

Kako izgleda supruga Miloša Ćuka? Naš zlatni vaterpolista odavno je srce poklonio pravoj lepotici

0

Vaterpolista Miloš Ćuk zapečatio je prednost Delfina u finalnom meču OI, onda kada je bilo najvažnije.

Pogodak Miloša Ćuka zaokružio je dominaciju naših Delfina u finalu OI
Pogodak Miloša Ćuka zaokružio je dominaciju naših Delfina u finalu OI foto: Dado Đilas

Srpska vaterpolo reprezentacija je u Parizu pokazala šta je sportski duh, kako se postaje i ostaje šampion, šta je karakter, kako se igra za svoju naciju...

 

Delfini su nas po ko zna koji put oduševili i načinili ponosnima, a maestralnom igrom zavredili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

U finalnom meču pobedili su reprezentaciju Hrvatske, koja nije imala rešenje za naše Delfine, a pred sam kraj meča je rezultat 12:10 išao u prilog srpskoj reprezentaciji.

 

U teoriji je postojala šansa za preokret, ali tada je vaterpolista Miloš Ćuk svojim pogotkom uspeo da zapečati rezultat i smanji tenziju među srpskim navjačima.

 

 

Koga ljubi Miloš Ćuk?

 

Vaterpolista je ponikao u Vojvodini iz Novog Sada, zatim je od 2009. do 2014. nastupao za Partizan. Sa crno-belima je osvojio tri duple krune, Ligu šampiona, Superkup Evrope i dve Evrointer lige. Karijeru je nastavio u Mađarskoj, a kasnije se i vratio u Srbiju.

 

On je još od 2017. godine u srećnom braku, a pre toga je bio s istom devojkom u dugogodišnjoj vezi.

 

Tada se oženio lepom Jovanom, koja je u trenutku venčanja bila trudna, a ovaj par se nimalo ne eksponira javno, tako da se o njima ne zna mnogo toga, osim što na Instagramu postoji poneka zajednička fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Cuk (@cukmilos7)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Srbija slavi zlato vaterpolista

 

makonda-tracker