oi 2024.

Zajedno su osvojili zlato, a ljube najbolje drugarice: Sudbina je isprepletala živote Nikole Jakšića i Save Ranđelovića

0

Nikola Jakšić i Sava Ranđelović osvojili su zlatnu medalju s timom srpskih vaterpolista na OI, a najveća podrška jesu njihove partnerke.

Nikola Jakšić u finalu Olimpijskih igara
Nikola Jakšić u finalu Olimpijskih igarafoto: Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

Srpska vaterpolo reprezentacija još jednom je pokazala koliko je jaka i nenadmašna kada je u pitanju ovaj sport, a na Olimpijskim igrama osvetlali su obraz i osvojili zlatnu medalju.

 

Po ko zna koji put načinili su nas beskrajno ponosnima, a čitav tim Delfina definitivno je zaslužio zlato, dok je, podsetimo, reprezentacija Hrvatske takođe ostvarila fantastičan uspeh i osvojila srebrnu medalju.

 

Među našim Delfinima ima sjajnih momaka i fenomenalnih igrača, a dosta pažnje privukli su Nikola Jakšić i Sava Ranđelović.

 

O ljubavnim životima naših vaterpolista ne zna se mnogo, ali zanimljivo je na koji način je sudbina isprepletala živote Jakšića i Ranđelovića. Naime, ovi vaterpolisti su u ljubavi s najboljim prijateljicama, Tijanom i Mašom, koje su ih bodrile najglasnije u Gradu svetlosti.

 

Sava Ranđelović je u braku sa Tijanom Ranđelović, sa kojom ima sina rođenog 2020. godine.

 

 

On ne krije da mu je supruga najveća inspiracija i motivacija, dok je Nikola u vezi s Mašom Radojičić već nekoliko godina.

 

Pohvalno je i što obojica ističu važnost obrazovanja; dok je Ranđelović diplomirani menadžer u sportu, nije tajna da je Jakšić jednom prilikom propustio važnu utakmicu zbog obaveza na Pravnom fakultetu i kolokvijuma iz predmeta Rimsko pravo.

 

Nikola Jakšić u Parizu na Olimpijskim igrama
Nikola Jakšić u Parizu na Olimpijskim igramafoto: Dado Đilas

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Slavlje u Srpskoj kući u Parizu posle zlata vaterpolista

 

makonda-tracker