divna trudnica

Znate li ko je verenica vaterpoliste Nemanje Vica? Uskoro će postati roditelji, a bila je u dugoj vezi s našim pevačem

0

Vaterpolista Nemanja Vico jedan je od naših sjajnih vaterpolista, a priprema se i za najlepšu ulogu: oca.

Nemanja Vico i Jelena Nikolić čekaju svoje prvo dete
Nemanja Vico i Jelena Nikolić čekaju svoje prvo detefoto: Instagram Printscreen

Vaterpolista Nemanja Vico deo je naše reprezentacije koja će se boriti za zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, a svakako su nas načinili beskrajno ponosnima kada su se iz polufinala pobedom plasirali u finale i direktno osvojili minimalno srebrnu medalju.

 

Nemanja Vico, osim uspeha na Olimpijskim igrama, ima još jednu neverovatno važnu životnu ulogu ispred sebe: on će postati tata! Njegova verenica samo što se nije porodila, a reč je o lepoj influenserki Jeleni Nikolić, poznatoj i kao Babytuna.

 

Ipak, nju smo zapazili i kroz rečenicu Coby, jesi ti radio traku?, kojom počinju pesme repera Slobodana Veljkovića Cobija, s kojim je ona godinama bila u vezi.

 

Atraktivna Jelena Nikolić na društvenim mrežama je nekada bila poznata kao Cobe ili Cobeliks, a interesantno je da je sa reperom imala sličan nadimak i mnogo pre nego što su se upoznali!

 

Ko je Jelena Nikolić?

 

Oni koji se dobro razumeju i prate blogove znaju i da je Jelena Nikolić jedna od prvih srpskih blogerki, kada se izdvojila neverovatnim darom za fotografiju i poziranje, kao i originalnošću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Nikolic (@_babytuna)

 

Ova lepotica je potom s modnog bloga prešla u Instagram beauty blogerke i u tome je, ponovo, jedna od najboljih.

 

Jelena uživa u trudnoći, priprema se za ulogu mame i srećna je sa vaterpolistom, a posle jednog meča na Olimpijskim igrama imala je duhovit komentar: Kad se sad nisam porodila!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Nikolic (@_babytuna)

 

Koga je Coby zavoleo posle Jelene?

 

Njegovo srce, navodno, osvojila je mlada zvezda Katarina Kardoso, poznata i kao Kat Dosa, koja se proslavila učešćem na takmičenju "Pesma za Evroviziju" ove godine, gde je nastupila s pesmom "Tajni začin", koju joj je uradio upravo Cobi.

 

Kat Dosa na ovogodišnjoj 'Pesmi na Evroviziji'
Kat Dosa na ovogodišnjoj "Pesmi na Evroviziji"foto: Antonio Ahel/ATAImages

O vezi Kat i Cobija na društvenim mrežama odavno se šire priče, a ni jedno ni drugo nisu ni potvrdili ni demantovali navode da su u vezi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nikola Rađen uči decu da igraju vaterpolo

 

makonda-tracker