kad susedi progovore!

"Niko na svetu nema ovakvog komšiju..." Ovaj slavni srpski živi kraj Alekse Avramovića — i ne kriju koliko ga obožavaju

0

Slavni srpski par ne krije koliko voli Aleksu Avramovića i koliko su ponosni na bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.

Aleksa Avramović i srpski tim osvojili su bronzanu medalju na letnjim OI u Parizu
Aleksa Avramović i srpski tim osvojili su bronzanu medalju na letnjim OI u Parizufoto: Dado Đilas

Srpski košarkaši ponos su naše zemlje nakon osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, a po mišljenju mnogih, zaslužili su i samo zlato.

 

Naši zlatni košarkaši pokazali su koliko su jaki i mentalno i fizički i da su stoprocentno zaslužili olimpijsku medalju koja im u utakmici protiv Nemačke nije izmakla.

 

Među najvoljenijim košarkašima definitivno je Aleksa Avramović, čovek koji je zbog svoje emotivnosti i dobrog srca postao prava zvezda i van sportskog terena.

 

Među onima koji su košarkašima čestitali i radovali se svim srcem jesu i slavni supružnici, Žarko Jokanović i Milica Milša. Malo je poznato da su oni komšije Alekse Avramovića, kao i da je on blizak sa ovim umetničkim parom.

 

Milica Milša i Žarko Jokanović su komšije i prijatelji Alekse Avramovića
Milica Milša i Žarko Jokanović su komšije i prijatelji Alekse Avramovićafoto: Petar Aleksić

Zanimljvio je da su bili gosti i na Aleksinom venčanju kada se oženio sa izabranicom Teodorom.

 

 Niko na svetu nema ovakvog komšiju. volim te, šampione moj, lavljeg srca i najčistije duše. Srećna ti medalja, lepi moj Aleksa — napisao je Žarko Jokanović na svom Instagram profilu nakon osvojene medalje košarkaša Srbije, dok je Milica Milša poručila Aleksi Avramoviću:

 

Bravo, komšija, naš si ponos!

 

Milica Milša je čestitala košarkaškoj reprezentaciji Srbije na bronzanoj medalji
Milica Milša je čestitala košarkaškoj reprezentaciji Srbije na bronzanoj medaljifoto: Printscreen/Instagram/milicamilsaisakovic

Inače, Milica ne krije koliko voli svoje priajtelje, pa često na društvenim mrežama deli fotografije sa druženja, na kojima je, između ostalih, upravo Aleksa Avramović.

 

Ko je žena Alekse Avramovića?


Srpski as i njegova životna saputnica Teodora godinama su zajedno, a svoju ljubav su krunisali brakom u julu 2022. godine u Čačku, pa su tako nedavno obeležili drugu godišnjicu, iako je Avramović zbog obaveza u reprezentaciji morao da provede ovaj dan na OI.

 

O supruzi Alekse Avramovića javnost ne zna previše jer se ona ne bavi javnim poslom i ne eksponira se u medijima, pa je i njen profil na Instagramu zaključan.

 

 

Prema pisanju medija tokom prošlogodišnjeg Mondobasketa, Teodora je diplomirala primenjene umetnosti i bavi se dizajnom enterijera

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Aleksa Avramović na dočeku

 

makonda-tracker