ljubav i sport

Ko je devojka Filipa Petruševa? Starija je od njega 4 godine, svojom lepotom pleni i trenutno bodri naše košarkaše na OI

2

Naš proslavljeni košarkaš i reprezentativac Filip Petrušev uživa u ljubavi sa devojkom Tianom Šumaković

Filip Petrušev briljira na Olimpijskim igrama
Filip Petrušev briljira na Olimpijskim igramafoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Filip Petrušev naš talentovani mladi košarkaš i reprezentativac trenutno predstavlja Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Dok se on bori na terenu, njegova prelepa devojka Tiana Šumaković pruža mu neizmernu podršku iz prvih redova.

 

Javnost je za njihovu ljubav saznala 2020. godine, a od tada su postali jedan od omiljenih parova u svetu sporta.

 

Tiana, plavuša zanosne lepote, od Filipa je starija četiri godine, a njihova veza zasnovana je na međusobnoj podršci i ljubavi.

 

Lepša polovina mladog sportiste veoma je aktivna na socijalnim mrežama, a na Instagram-u je prati čak 14,6 hiljada ljudi.

 

Tiana je poznata po tome što uvek bodri Filipa, bilo da se radi o klupskim mečevima ili velikim turnirima poput Olimpijskih igara.

 

Ona se trenutno nalazi u Parizu, gde sa velikim uzbuđenjem prati utakmice svog izabranika, a sa svojim obožavaocima redovno deli trenutke sa putovanja putem društvenih mreža, posebno na TikTok-u.

 

Sa svojim pratiocima lepa Tiana deli takozvane get ready with me trenutke kada se priprema za tribine u gradu svetlosti, ali i emotivne momente tokom napetih utakmica u kojima srpski košarkaši briljiraju.

 

@tiana.sumakovic

Kakvi su ovo momci! 🏀🇷🇸🦅

♬ original sound - srbijavecnazauvek

Kad god imaju prilike ona i Filip vreme provode zajedno, te neretko skupa putuju i provode se čak i kada su kod kuće u Beogradu.

 

Njihova priča pokazuje koliko je važno imati podršku voljene osobe u trenucima velikih izazova, a Filipu Petruševu očigledno nije manjkalo motivacije da daje sve od sebe na terenu.

 

Tiana, svojim prisustvom i podrškom, dokazuje da su pravi šampioni oni koji imaju oslonac kako na, tako i van terena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srbija Amerika Olimpijske igre

 

makonda-tracker