za ceo život

Kažu da 38 godina razlike ne primećuju: Mnogi ne znaju ko je supruga slavnog glumca, a njihova priča je kao filmska

0

Supruga poznatog glumca priznaje da je još uvek, kad s mužem ide na glamurozne događaje u Holivudu, iznenađena što pored takvog džentmena stoji jedna tako obična devojka poput nje.

Patrik Stjuart i Sani Ozel u braku su 11 godina
Patrik Stjuart i Sani Ozel u braku su 11 godinafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanski i holivudski glumac Patrik Stjuart danas slavi 84. rođendan, a on, iako je aktivan na Instargamu, on nije otkrio kako će ga provesti i obeležiti.


Ipak, nema sumnje da će Stjuart, kog smo gledali u seriji "Zvezdane staze" i brojnim holivudskim filmovima, provesti dan okružen porodicom, s kojom se trudi da provede svaki slobodan trenutak kad ne radi.


Glumac se ženio tri puta: najpre je 24 godine bio u braku sa Šejlom Falkoner, potom tri godine s producentkinjom Vendi Neus, da bi zatim pronašao sreću u zagrljaju 38 godina mlađe Sani Ozel.

 

Patrik Stjuart i Sani Ozel u braku su 11 godina
Patrik Stjuart i Sani Ozel u braku su 11 godinafoto: Jessica Sherman/London Ent / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Stjuart, koji je otac dvoje dece, Danijela i Sofije, koju je dobio u prvom braku, ne priča mnogo o svom privatnom životu, ali je svojevremeno napravio izuzetak kako bi objasnio kako je pronašao ženu svog života.

Ljubav Patrika Stjuarta s 38 godina mlađom ženom

 

Sve se, naime, dogodilo 2008. dok je on radio na predstavi "Magbet" u Njujorku, a ona je radila kao konobarica u Bruklinu.


Ljubazno mi je rekla da bi volela da gleda "Magbeta", u kom sam igrao tada, i ja sam joj dao svoj broj telefona. To je bio jedini put u životu da sam uradio tako nešto, uvek sam imao pravilo da broj telefona dajem samo ljudima koje poznajem – ispričao je jednom prilikom glumac.

 

Patrik Stjuart i Sani Ozel venčali su se 2013. godine
Patrik Stjuart i Sani Ozel venčali su se 2013. godinefoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ali intuicija je sve u ovakvim situacijama. Ja sam osetio da razgovaram s finom, inteligentnom, zanimljivom i prelepom ženom, a retko se spoje svi ovi elementi.


Razlika od čak 38 godina nije im smetala da započnu viđanje, napre neobavezno, da bi zatim to preraslo u vezu i veliku ljubav. Započeli su zajednički život 2012. u Bruklinu, a zatim se venčali u septembru 2013. Ceremoniju je, inače, vodio legendarni glumac Ijan Mekelen, najbolji prijatelj Patrika Stjuarta već decenijama.

On je tako mladog duha, a pretpostavljam da sam ja stara duša, jednostavno smo premostili taj jaz. Ne primećujemo. On je čak u boljoj formi od mene, što me ponekad naljuti – rekla je Sani jednom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sunny Ozell (@madameozell)


Sani je, inače, kompozitorka i pevačica i bavi se muzikom od 1989, ali nije imala mnogo uspeha, pa se mahom izdržavala radeći razne druge poslove. Prvi studijski album snimila je 2015. godine, a drugi pet godina kasnije i uglavnom svira fank, soul i bluz.


Od udaje je povremeno viđamo na crvenom tepihu i na glamuroznim događajima u Holivudu, a neguje vrlo otmen izgled.

 

Uz to, pojavila se u jednoj epizodi serije "Star Trek: Picard" 2022. godine. Ipak, priznaje da se još uvek nije navikla na život kakav podrazumeva ljubav sa svetskom zvezdom.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

– Kad naiđe nešto vrlo glamurozno, kao dodela Emija ili BAFTA nagrada, još uvek sam iznenađena što devojka iz Renoa, iz Nevade, pod ruku drži džentlmena kakav je Patrik Stjuart – rekla je jednom prilikom za Female First. – I, iskreno, nadam se da će mi uvek biti tako.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Život za holivudski film

 

makonda-tracker