razlika u godinama

"BILA SAM U DEPRESIJI": Pevačica prvi put javno progovorila o traumatičnoj vezi sa 17 godina starijim slavnim glumcem

0

Muzička zvezda po prvi put podelila je priču o vezi sa 17 godina starijim glumcem i načinu na koji je njihov raskid uticao na njeno mentalno zdravlje. 

Suki Voterhaus i Bredli Kuper
Suki Voterhaus i Bredli Kuperfoto: i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Glumica i pevačica Suki Voterhaus nedavno je dobila prvo dete sa svojim dugogodišnjim partnerom i poznatim glumcem.

 

Karijera zvezde popularne serije "Daisy Jones & The Six" poslednjih godina ide uzlaznom putanjom, a pre samo 10 godina patila je od depresije

 

Naime, kada je imala samo 21 godinu Suki se zabavljala sa 17 godina starijim poznatim glumcem Bredlijem Kuperom, a holivudski zavodnik tada joj je slomio srce na komade.

 

Sve uspešnija "indie-pop" muzičarka dala je nedavno intervju za britansko izdanje prestižnog magazina Vogue. Tom prilikom Voterhausova osvrnula se na prve dane roditeljstva i na svoju vezu sa Robertom Patinsonom.

 

Imala sam neke velike promene u svom životu... Veoma sam srećna što sam dobila sopstvenu malenu damicu i pronašla ljubav svog života – rekla je ona.

 

Ipak, Suki se u ovom intervjuu osvrnula i na neke ne baš tako slavne momente iz mladih dana, koji su joj život promenili iz korena.

 

Naime, u razgovoru za britanski Vogue pevačica se dotakla raskida jedne veze koji ju je 2015. godine u potpunosti slomio, a situacija je bila toliko loša da se nakon toga dugo borila sa depresijom. 

 

– Zaista ću reći da sam prilično jaka u ovom trenutku, ali kada ti se desi nešto veoma javno, a priča iza toga je mračna i teška, a tebi je uz sve to veoma loše i ne umeš to da objasniš ostatku sveta, to ume da bude izolujuće i dezorijentišuće – priznala je ona. 

 

Razlika između Suki i Kupera bila je 17 godina
Razlika između Suki i Kupera bila je 17 godinafoto: ADAM NEMSER / INSTAR Images / Profimedia

Iako nije eksplicitno naglasila o vezi sa kime je reč, mnogi su brzo zaključili da se radi o intrigantnoj romansi koju je imala sa 17 godina starijim kolegom Bredlijem Kuperom, a koja je završena 2015. godine.

 

Voterhaus imala je tek 21 godinu kada je počela da se zabavlja sa tada 38-godišnjim glumcem, a njihova ljubav šokirala je javnost te su svakodnevno bili glavna tema svih tabloida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El libro azul (@libroazulmx)

Pravu kontroverzu izazvale su paparaco fotografije na kojima se vidi kako Kuper u jednom parku u Parizu Voterhausovoj čita knjigu "Lolita", čija se radnja vrti oko profesora francuske književnosti koji je na neprikladan način opsednut svojom maloletnom pastorkom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

– Dvadesete su prilično sadističke godine. Ljubav koju sam doživela tada je uvek bila samo fetišizacija, i mislim da kada te vole samo na taj način, to je više kazna nego ljubav – priznala je Suki.

Iako je teško prebolela vezu sa Bredlijem, osim što je uspešna kantautorka, glumica i pevačica, novopečena majka kaže kako je zahvalna na svim bolnim iskustvima jer su je učinila snažnijom.

 

Verovatno mi je bila potrebna decenija da se savladam i da zapravo ostvarim ovaj napredak u svom životu – rekla je ona, dodajući da ipak bol "uvek ostaje u tebi“.

 

– Kada uđete u svoje 30-te, gotovo odmah dobijate malo više poštovanja. Nekako je divno i šokantno u isto vreme – dodala je Suki.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

O upoznavanju sa Lejdi Gagom

 

 

makonda-tracker