promenili su život jedno drugom

Kaže da je zbog nje "najsrećniji čovek u univerzumu": Ričard Gir s 33 godine mlađom suprugom šarmirao Njujorčane

0

Slavni holivudski zavodnik prošetao je crvenim tepihom u društvu supruge, a ovaj poznati par još jednom je pokazao koliko blista u svakom zajedničkom trenutku

Alehandra Silva i Ričard Gir u braku su od 2018. godine
Alehandra Silva i Ričard Gir u braku su od 2018. godinefoto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Holivudski glumac Ričard Gir (74) prisustvovao je juče u Njujorku gala večeri Magic of Motown, a to je jedno od njegovih retkih pojavljivanja u javnosti u poslednje vreme.


Šarmantni glumac i nekada jedan od najvećih zavodnika u Holivudu izgledao je veoma elegantno, u klasičnom crnom odelu i svetloplavoj košulji, a bio je odlično raspoložen.


Kako i ne bi, kada je pored sebe imao lepoticu koja mu proteklih godina ulepšava svaki dan?

Gir je stigao na crveni tepih u društvu svoje supruge Alehandre Silve (41), koja je za ovu priliku odabrala dugu crnu haljinu s korsetom, model s poluprovidnim delovima i efektnim slojevima od tila.

 

Alehandra Silva i Ričard Gir u braku su od 2018. godine
Alehandra Silva i Ričard Gir u braku su od 2018. godinefoto: Ron Adar / imago stock&people / Profimedia

Ričard Gir i Alehandra su u braku od 2018. godine, a zajedno su još od 2014, pa tako ove godine slave 10. godišnjicu ljubavi.


Oni su se trudili da sačuvaju svoju vezu od medija onoliko koliko je moguće u slučaju zvezde njegovog kalibra, ali je Gir u više navrata pričao koliko je srećan što je baš Alehandra žena s kojom stari. Glumac je u njoj pronašao i životnu i partnerku za humanitarni rad, jer ona radi u fondaciji koja se bori za iskorenjivanje beskućništva u Španiji.


Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu – a kako da ne budem? – rekao je on jednom prilikom. – Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, osetljiva, posvećena pomaganju ljudima, koja je zabavna, strpljiva, koja ume da oprosti, koja je odlična kuvarica – i koja pravi najbolje salate na svetu.

 

Ričard Gir i Alehandra Silva
Ričard Gir i Alehandra Silvafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Alehandra je istakla u jednom intervjuu da se oseća kao da "živi u bajci" pored vremešnog filmskog superstara.

Kako biste se osećali da vas svako jutro pitaju: "Šta bi te danas usrećilo?" Ne prođe dan da on ne pomene koliko sam mu važna. Osećam se veoma srećnom – rekla je ona.


Što se tiče razlike u godinama, oni nikada nisu obraćali pažnju na nju, a Gir je objasnio da je, uprkos početnim preprekama, od početka bilo jasno da su oni rođeni jedno za drugo, iako s 33 godine razmaka.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Daniel Pérez

Ljubavne priče sa komplikovanim početkom, u kojima morate zajedno da prevaziđete poteškoće, mogu da vas zbliže... Siguran sam da sam u nekom trenutku imao sumnje, ali od samog početka osećali smo da nam je suđeno da budemo zajedno – kaže on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zašto Mina Kostić ne voli pesmu "Stariji čovek"?

 

makonda-tracker