"poštuje žene"

VARALI SU JE I OSTAVLJALI, a onda je našla 15 GODINA MLAĐEG: Sijena Miler prvi put progovorila o intrigantnoj ljubavi

0

Glumica Sijena Miler izazvala je oprečna mišljenja javnosti kada je obelodanila vezu sa 15 godina mlađim momkom, a sada je po prvi put otvoreno progovorila o toj temi.

Sijena Miler i Oli Grin
Sijena Miler i Oli Grinfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata glumica Sijena Miler (42) uzburkala je javnost kada je obelodanila svoju vezu sa 15 godina mlađim Olijem Grinom (27).

 

Sijena, koja iz prethodnog braka ima jedanaestogodišnju ćerkicu, krajem prošle godine na svet je donela svoje drugo dete i ujedno prvo zajedničko sa mladim Olijem. 

 

Javnost ne prestaje da intrigira razlika u godinama poznatog para, a Milerova je sada konačno i progovorila na tu temu. 

 

U intervjuu za časopis Harper's Bazaar objavljenom juče, glumica je otvorila dušu i po prvi put se osvrnula na priče vezane za razliku u godinama između nje i njenog 15 godina mlađeg izabranika

 

Naime, njih dvoje upoznali su se na jednoj proslavi povodom Noći veštica, a Sijena tada Olija nije shvatala za ozbiljno.

 

– A onda sam se vrlo brzo zaljubila. Nisam razmišljala u pravcu "Naći ću mlađeg dečka". Više mi je na pameti bilo "Dođavola, zašto si toliko mlad?" – rekla je Milerova.

 

Sijena i Oli nedavno su postali roditelji
Sijena i Oli nedavno su postali roditeljifoto: 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Lepa Britanka rođena u Americi, za svoju drugu polovinu kaže da je zreo i vrlo prilagodljiv mladi muškarac.

 

Postoji razlika u načinu na koji ta generacija muškaraca poštuje žene. To je specifično za njega, veoma je mudar i prilagođen, ali verujem bitnu ulogu igra i ta generacija. Oni su odrasli u malo drugačijim uslovima – rekla je ona i dodala – Vidim to na njegovim prijateljicama, kao i na muškarcima.

 

 

Milerova i Grin našli su se na stubu srama nakon razmenjivanja nežnosti na tribinama Vimbldona
Milerova i Grin našli su se na stubu srama nakon razmenjivanja nežnosti na tribinama Vimbldonafoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

 

Takođe, glumica naglašava da što je starija, to više sebi dozvoljava da se ugleda na mlađe generacije, koje su odmalena naučene da postavljaju zdrave granice u svim odnosima, ali i da je ponekada dozvoljeno reći 'ne' na stvari koje im ne prijaju.

 

Svoje prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti par je upriličio na čuvenoj Vanity Fair zabavi uoči dodele Oskara 2022. godine, a godinu dana nakon toga ostvarili su se u ulozi roditelja.

 

Glumica sa ponosom govori o majčinstvu u 40-im
Glumica sa ponosom govori o majčinstvu u 40-imfoto: ENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

 

Volela bih da dođem do tačke u kojoj ne osećam potrebu da se šalim o tome kako sam starija žena i imam bebu, samo kako bih dokazala da imam smisla za humor i učestvujem u šali na svoj račun – izjavila je jednom prilikom Sijena.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO 

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

 

 

 

makonda-tracker