paparaco

"Čudo od deteta" je poraslo i zaljubilo se: Ćerka slavnog para uhvaćena u strastvenoj sceni sa 44 godine starijim dečkom

1

Ćerka uspešnog biznismena i manekenke nedavno je završila Harvard i spremna je da izgradi karijeru, a tokom jednog trenutka predaha paparaci su je uhvatili u neočekivanom društvu

Aoki Li Simons na žurki magazina GQ
Aoki Li Simons na žurki magazina GQfoto: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Aoki Li Simons (21), ćerka čuvene manekenke Kimore Li Simons i američkog preduzetnika Rasela Simonsa, ima novog dečka, a svetska javnost iznenađena je time ko je u pitanju.


Ona je, naime, viđena kako se ljubi s Vitoriom Asafom (65), vlasnikom lanca restorana, tokom odmora na ostrvu Sent Bart.


Kako piše Page Six, oni su na letovanju zajedno, a razlika od 44 godine im ne smeta.

Aoki i Vitorio provode vreme zajedno i uživaju u tome – kaže izvor blizak pari za magazin People.


Nekoliko sati nakon što su fotografisani na plaži, Aoki, koja je nedavno završila Harvard i trenutno je poznata kao influenserka, na Instagramu je podelila svoju fotografiju uz opasku:


Pa, sad bar znam zašto me ljudi zovu.

Aoki Li Simons je prošle godine diplomirala na Univerzitetu Harvard, i to sa samo 20 godina, budući da ju je ova prestižna ustanova primila kada je ona imala samo 16 godina, pa su je mediji dugo nazivali čudom od deteta.

 

Trenutno pokušava da izgradi manekensku karijeru, a u svemu što radi ima veliku podršku svojih uticajnih roditelja.

 


Što se tiče njenog dečka Vitorija, ovaj uspešni Italijan poznat je po tome što je 1995. godine – sedam godina pre Aokinog rođenja – osnovao Serafina Restaurant Group.

 

 

Dvadeset godina je bio u braku s 12 godina mlađom bivšom manekenkom Šarlot Bonstrom, s kojom ima sina Vitorija i ćerku Valentinu, ali ga je supuga ostavila 2021. Potom se Šarlot udala za svog bivšeg zeta Tjerija Gilijea, nekadašnjeg supruga njene sestre bliznakinje Sesilije i osnivača brenda Zadig & Voltaire.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ekskluzivni paparaco Severine

 

makonda-tracker