velika ljubav

Ako on promeni mišljenje – rastaće se: Brak Verice Rakočević je čvrst kao stena, a samo jedno može da ih razdvoji

0

Čak i kada bi se jedan od najšarmantnijih domaćih parova razišao, oni bi, ističe dizajnerka, ostali prijatelji do kraja života. Takva je to ljubav!

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su 11 godina u skladnom braku
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su 11 godina u skladnom brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata modna kreatorka Verica Rakočević, jedna od najcenjenijih u ovom poslu u našem delu Evrope već decenijama, u skladom je braku s 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem.


Par je više puta pokazao da razlika u godinama ne utiče na njihovu ljubav i da su one za njih samo broj, a oni u svakoj prilici izgledaju srećno i skladno.


Verica i Veljko imaju harmoničan odnos i uživaju u svojoj idili na Avali, gde imaju velelepnu nekretninu, a negativni komentari i pažnja javnosti, što ih prati od početka, ne može da poljulja njihovu ljubav.

Kako je Verica Rakočević svojevremeno istakla, čak i da se rastanu, oni će ostati prijatelji, a do toga bi došlo ukoliko bi muzičar poželeo da dobije potomstvo.

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević godinama uživaju u idili i privatnosti na Avali
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević godinama uživaju u idili i privatnosti na Avalifoto: A.H./ATAImages

– Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost. Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće. Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti. Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji – istakla je dizajnerka.


Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio – rekla je ona svojevremeno za Informer.


Kako je objasnila, Veljko trenutno ne želi naslednike.

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević jedan su od najsrećnijih parova domaće javne scene
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević jedan su od najsrećnijih parova domaće javne scenefoto: Instagram / kuzmancevicv

Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu – objasnila je ona.


Podsetimo, Verica i Veljko u braku su od 2013. godine, kada su u Beogradu priredili neobično i romantično venčanje.


Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti – ispričala je Verica svojevremeno.


Verica ima iza sebe dva braka i troje dece: ćerke Elenu Karaman, Milenu Rakočević i sina Miodraga Rakočevića.

 

BONUS VIDEO

Verica Rakočević pokazala imanje na Avali pod snegom

 

makonda-tracker