i dalje zaljubljeni

"Voli te tvoj ljubavni međed!" Verica Rakočević dobila simpatičnu rođendansku čestitku od supruga Veljka

0

Slavna dizajnerka je na svoj poseban dan dobila mnogo divnih poruka, a jednu od najinteresantnijih uputio joj je životni saputnik

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević godinama uživaju u idili i privatnosti na Avali
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević godinama uživaju u idili i privatnosti na Avalifoto: A.H./ATAImages

Čuvena kreatorka Verica Rakočević danas slavi 76. rođendan, a njen suprug Veljko Kuzmančević, poznati kompozitor, uputio joj je čestitku i javno.


On je na Instagramu podelio njihovu zajedničku fotogafiju, a u opisu je istakao:


Vera, ženo moja, zdrava i vesela da budeš sto leta! Srećan ti rođendan! Voli te tvoj ljubavni međed.

 


Dizajnerka je na ovu simpatičnu poruku odgovorila emodžijima u obliku srca.


Veljkovi pratioci pridružili su se čestitkama i lepim željama, a među njima i Anica Lazić, devojka glumca Lazara Ristovskog.


Podsetimo, Verica i Veljko u braku su od 2013. godine, pa su tako prošle godine proslavili desetu godišnjicu od neobičnog i romantičnog venčanja u Beogradu.

Par od početka ljubavi privlači pažnju zbog razlike od 35 godina, ali njih ona ne opterećuje i ne pridaju značaja negativnim komentarima na društvenim mrežama.

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u braku su od 2013. godine
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u braku su od 2013. godinefoto: ATA images

Verica ističe da i u Veljkovoj i njenoj ljubavi, kao i u svakoj, ima rasprava, ali da još uvek nisu imali nerešiv sukob. Kako ističe, razlika u godinama ume da im zasmeta, ali je najvažnije to što njen izabranik i ona ne sputavaju jedno drugo.


Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti – ispričala je Verica svojevremeno. – Nikada me ne bi obrukao. Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je "regulator" našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. Kada se isvađamo, on mi kaže: "Dođi da ti sviram violinu". Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Ispovest Verice Rakočević o drami u Makedoniji

 

makonda-tracker