iskreno

Veljkov otac je od nje mlađi 4 godine: Verica Rakočević ispričala kako su roditelji njenog muža prihvatili stariju snahu

6

Ljubav slavne dizajnerke Verice Rakočević i 35 godina mlađeg kompozitora Veljka Kuzmančevića od samog početka privlači pažnju javnosti, a ona se sada osvrnula na manje poznat detalj s početka veze

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Modna kreatorka Verica Rakočević rekla je u septembru 2013. godine "da" kompozitoru Veljku Kuzmančeviću i njihova bajka ne prestaje. Par uživa u miru i svojoj oazi na Avali, a svaki put kad se pojave u javnosti oduševljavaju bliskošću i zaljubljenošću koja je i dalje očigledna.


Zbog razlike u godinama oni od početka svoje ljubavne priče intrigiraju, a Verica je više puta istaklada je tuđe mišljenje ne zanima.


Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem , gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego uda, za muskarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi — "ona ume, a on može" — i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega — napisala je Verica jednom prilikom na Instagramu.

 

Dizajnerka je sada u emisiji "Dok anđeli spavaju" otkrila da, baš kao što Veljko i ona ne mare za razliku u godinama, time se nisu opterećivali ni njegovi roditelji, od kojih je ona starija.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene — otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu "ne" ili "nećeš". Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao: "Ne mogu sad, tu su mi deca", misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece — ispričala je ona.

 


Verica ističe da i u Veljkovoj i njenoj ljubavi, kao i u svakoj, ima rasprava, ali da još uvek nisu imali nerešiv sukob. Kako ističe, razlika u godinama ume da im zasmeta, ali je najvažnije to što njen izabranik i ona ne sputavaju jedno drugo.


Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao. Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je "regulator" našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. Kada se isvađamo, on mi kaže: "Dođi da ti sviram violinu". Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga "dešifrujem" , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo — kaže Verica.
 

 

makonda-tracker