primer srećnog para

Uspelo je, u braku su 10 godina: Verica Rakočević otkrila šta je na svadbi sa Veljkom PROTIV UROKA uradila sa venčanicom

0

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević već duže vreme važe za jedan od naših najskladnijih javnih parova. 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su braku 10 godina
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su braku 10 godina foto: Marija Mladjen/ATAImages

Naša čuvena modna kreatorka Verica Rakočević već punih 10 godina je u srećnom braku sa svojim suprugom Veljkom Kuzmančevićem. 

 

Njihova ljubavna bajka traje i duže, obzirom da su neko vreme zabavljali i pre braka.

 

Kada je javnost otkrila da su zajedno, mnogima je bila neobična razlika u godinama, međutim oni su nisu obazirali na te priče u uživali su u svojoj ljubavi. 

 

Ove godine, kada obeležavaju deceniju od svoje svadbe, Verica  i Veljko su otkrili neke detalje sa venčanja. 

 

Verica Rakočević je otkrila šta je uradila sa venčanicom na svadbi sa Veljkom Kuzmančevićem
Verica Rakočević je otkrila šta je uradila sa venčanicom na svadbi sa Veljkom Kuzmančevićem foto: ATA images

- Imali smo stotinak gostiju, među kojima su bili Veljkovi roditelji, sestre, kumovi, rodbina. Prisustvovao je moj sin Mića, Elena je bila u Londonu, a Milena u Njujorku. Bili su tu i naši prijatelji Boško Jakovljević, Leontina, Tijana Dapčević. Sve je bilo neformalno, bez spektakularne dekoracije, dres-koda, lososa i šampanjca. Gostima smo poslužili ćevape i krempite - rekla je naša kreatorka u intervjuu za Hello. 

 

Veljko se prisetio uz koju pesmu su odigrali svoj prvi ples kao muž i žena. 

 

- Da li znaš da te volim”, Dado Topić. To je pesma uz koju su mnogi ljubavisali i venčavali se - otkrio je Veljko za pomenuti magazin. 

 

A veoma je interesantno da je Verica, kao naša najčuvenija kreatorka, odlučila da ne nosi odnosno ne napravi sama svoju venčanicu za svoje venčanje. 

 

Verica Rakočević nije želela da sama pravi svoju venčanicu za svadbu sa Veljkom Kuzmančevićem
Verica Rakočević nije želela da sama pravi svoju venčanicu za svadbu sa Veljkom Kuzmančevićem foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Naime, njena majka joj je otkrila da to ne bi trebalo raditi, pa je Verica odlučila da je posluša. I ispostavilo se da joj je to, naravno uz veliku ljubav, - donelo bračnu sreću.

 

Takođe,  Verica koja ima i rođenu sestru, je otkrila i da je čula za verovanje da brak koji se sklopi u četvrtak traje čitavf život. Kombinacija svega pobrojanog je kod nje i Veljka definitivno bila pun pogodak.   

 

- Moja majka je šila i od nje sam čula da ne valja praviti sopstvenu venčanicu. Kasnije sam saznala i za verovanje da brak koji se sklopi u četvrtak traje čitav život. Na moju sreću, možda i nesreću, nemam dodir sa godinama. Niti ih brojim, niti o njima razmišljam, možda baš zbog snage i energije koju imam. S tim u vezi, bilo mi je sasvim prihvatljivo da obučem divnu mini haljinu Vivijen Vestvud u kombinaciji sa crnim čizmama. Taj dan pamtim kao jedan od najsrećnijih u mom životu, pored trenutaka kada su se rađala moja deca - rekla je Rakočevićeva. 

 

 

 

makonda-tracker