predivno

Velika TERASA, luksuzan nameštaj & ĆILIMI: Zavirite u porodični raj Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića na AVALI

0

Modna kreatorka i njen suprug su pobegli od gradske vreve.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević godinama žive na Avali gde su pronašli svoj mir.

 

- Oduvek sam razmišljala da živim negde van grada pošto sam godinama bila u centru. Kada smo Veljko i ja počeli da živimo zajedno, prosto su se u to vreme i stvorili svi preduslovi da se ispuni moja želja da živim na periferiji - rekla je Verica svojevremeno za domaće medije.

 

A boravak u prirodi, daleko od gradske vreve je nešto što je modnu kreatorku preporodilo.

- Gledajući iz ove perspektive i uživajući u ovom spokoju, shvatam da više ne bih mogla da podnesem gradsku gužvu. Iako u centru imam na raspolaganju stan moje kćerke Milene, ne bih mogla da živim tamo. Ne postoji novac zbog koga bih ovo što smo Veljko i ja napravili zamenila za nešto drugo - rekla je Verica za magazin Story.

 

Kako je jednom prilikom Verica pokazala na svojim društvneim prežama, njihova kuća na Avali ima veliku terasu, na kojoj se nalazi luksuzan nameštaj i raznovrsni ćilimi.

 

Prostrana terasa je idealna za uživanje u čitanju ili jutarnjoj kafici.


 

Takođe, Veljko Kuzmančević na Fejsbuku, podelio je svojevremeno unutrašnjost njihovog doma.

Veričine i Veljkove komšije za njih imao samo reči hvale, a otkrivaju da sje modna kreatorka deo svog biznisa prenela na Avalu.


- Pre nekog vremena ovde na Avalu je donela i dva velika kontejnera. To su one montažne kućice. Njene radnice tu šiju za njenu modnu liniju. Ovde joj je bolje i jeftinije, a svakako i lakše jer ne mora da ide za Beograd. Sve joj je tu nadohvat ruke - rekli su oni, a zatim i objasnili kako se bračni par Kuzmančević slaže:


- Verica i Veljko su divan par. Iako se po medijima piše da nisu u najboljim odnosima i da se razvode, to nije tačno. Baš deluju srećno. Često idu u jednu lokalnu kafanicu zajedno. Nova kuća im je baš sa ukusom uređena, zasadili su puno cveća. Idu često i za Beograd, tako da žive na dve adrese. Ovde je Verica pronašla mir, kao i mnogi poznati. Uopšte ne izigrava zvezdu, ponosni smo što je naša komšinica.

 

BONUS VIDEO

 

SUZANA PERIĆ OTKRILA KOJA GLUMICA JOJ JE MUZA! Kreatorka ocenila stajling Jelene Karleuše: JEDNU STVAR JE POSEBNO ISTAKLA

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker