čuva privatnost

Prvi je bio poznati fudbaler, a najvažniji je i najkontroverzniji: 7 ljubavi Cece Ražnatović za koju je javnost saznala

0

Najveća ljubav slavne pevačice je njen pokojni suprug, a jednom prilikom je istakla da je nakon njegove smrti najduže bila sama dve i po godine, pa su mnoge njene veze ostale skrivene

Svetlana Ražnatović danas slavi 51. rođendan
Svetlana Ražnatović danas slavi 51. rođendanfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najvećih zvezda na Balkanu, a često su je svrstavali i u najkontroverznije ličnosti naše javne scene.


Ona je prešla veliki put od perspektivne, talentovane devojčice iz Žitorađe do žene koja okuplja mase, a danas spada i u regionalne rekordere po broju posetilaca na jednom koncertu, nakon što je njen nastup na Ušću 2013. pratilo 150.000 ljudi.


Kao što to često biva s najvećim zvezdama, njen privatni život uvek je bio pod lupom javnosti, naročito zbog braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i problema sa zakonom, a kada su u pitanju njene ljubavi uspevala je da sačuva privatnost koliko je mogla.

Kako je jednom prilikom rekla za Kurir, od Arkanovog ubistva 2000, najduže je bila sama dve i po godine, što znači da su neke od njenih veza ostale skrivene od očiju javnosti.


Nije sreća samo imati partnera, nisam žena koja će po svaku cenu biti sa nekim, bolje biti sam nego sa bilo kim – istakla je tada pevačica i dodala da su joj sin Veljko i ćerka Anastasija uvek bili podrška jer oni ne vole da bude sama, iako priznaje da je imala "duge samoće".

 

Ljubavni život Svetlane Cece Ražnatović


Ipak, za nekolicinu se saznalo, a ovo su sve ljubavi Svetlane Ražnatović za koju se saznalo.


Vladan Lukić

 

Vladan Lukić bio je fudbaler i, kasnije, predsednik FK Crvena zvezda
Vladan Lukić bio je fudbaler i, kasnije, predsednik FK Crvena zvezdafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kad je bila na početku karijere 1989. godine, Ceca je bila u vezi s fudbalerom Crvene zvezde Vladanom Lukićem, za kog mediji često kažu da je njena prva ljubav. Njemu je posvetila pesmu "Pustite me da ga vidim", koju je sama napisala, a oboje su tada bili tinejdžeri.


Ljubav nije trajala dugo, a par se u dobrim odnosima rastao 1990. godine, kad je Lukić otišao u vojsku. Godinama kasnije, ona bila među zvanicama na venčanju Lukićeve ćerke Sare. Ona se toliko lepo provodila sa ćerkom Anastasijom i porodicom Lukić da je u jednom trenutku uzela mikrofon i otpevala nekoliko svojih hitova, između ostalih i pesmu "Nagovori".

Dejan Marjanović Šaban

 

Ceca nikada nije pričala o tvrdnjama da je ovaj kontroverzni momak iz devedesetih bio njen partner, a pisalo se da su oni često zajedno izlazili u "Stupicu". On je ubijen u Bulevaru revolucije 1994. godine.


Hajrudin Haro Samardžić

Prema pisanju medija, dok je živela u Švajcarskoj, pevačica je navodno bila u vezi sa poznatim estradnim menadžerom, kafedžijom i bivšim fudbalerom Borca, koja je, opet navodno, trajala tri godine.


To je trajalo godinu i po dana. On i njegova braća držali su lanac diskoteka u inostranstvu. Imala sam sedamnaest i po godina i baš sam se zaljubila. Bili smo zajedno sve dok nam je bilo lepo i dok je imalo smisla. Pošto nismo ni imali planove za nešto ozbiljno, rastali smo se. Svako je krenuo svojim putem i nikad se više nismo ni videli ni čuli – rekla je Ceca u intervjuu Duški Jovanić za Playboy pre mnogo godina.


Željko Ražnatović Arkan

 

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović
Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatovićfoto: Youtube Printscreen

Dok je živela i radila na Zapadu, Ceca je videla Arkanovu fotografiju u jednom časopisu, a kasnije je pričala da je tada pomislila kako je pred njom portret "najlepšeg muškarca na svetu". U to vreme, on je bio u braku sa svojom drugom suprugom Natalijom Martinović, a potom se razveo i kasnije demantovao da je suprugu ostavio zbog Cece.


Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – rekao je 1996.

U svakom slučaju, njihova veza privlačila je mnogo pažnje, naročito jer su se verili posle kraće ljubavi, a pisalo se da je pevačica sama zaprosila Arkana. Venčali su se 1995. godine, dobili dvoje dece, a zatim je pevačica ostala udovica 2000, nakon što je on ubijen u hotelu "Interkontinental" u Beogradu. Ona i danas naziva pokojnog supruga čovekom svog života i kaže da nikada nije doživela veću ljubav.


Andrej Kujundžić

 

Andrej Kujundžić
Andrej Kujundžićfoto: Nemanja Pančić za Kurir

Ovo je još jedna navodna veza o kojoj pevačica nikada nije govorila, niti je potvrdila da se desila. Poznati reli vozač i Ceca upoznali su se na snimanju njegove emisije "Top speed", a mediji su potom tvrdili da zajedno proveli tri meseca.


Vladimir Cvetković

 

Vladimir Cvetković i Ceca u danima ljubavi
Vladimir Cvetković i Ceca u danima ljubavifoto: Dado Đilas Za Kurir

Prvi momak s kojim se Ceca javno pojavljivala otkako je ostala udovica bio je novosadski maneken Vladimir Cvetković, s kojim je provela šest meseci, a potom su se razišli i ostali u prijateljskim odnosima.

 

Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo – izjavila je Ceca nakon raskida, dok je maneken istakao da "Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće", dok je on avanturista.


Bogdan Srejović

 

Ceca i Bogdan Srejović delovali su kao skladan par, pa je sve iznenadilo da su se rastali posle godinu dana ljubavi
Ceca i Bogdan Srejović delovali su kao skladan par, pa je sve iznenadilo da su se rastali posle godinu dana ljubavifoto: Instagram

Poslednji zvanični dečko Svetlane Ražnatović bio je poznati ugostitelj Bogdan Srejović, s kojim je ona provela godinu dana. Kako su javili mediji nakon raskida, uzrok kraja veze nije bila treća osoba, već su emocije izbledele nakon nekog vremena.


Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života – saopštili su.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ceca i Maja latile se mikrofona

 

makonda-tracker