prekinuta mladost

Hteli su porodicu, gradili kuću, a onda je SVE SRUŠENO: Cecina kuma imala je samo 25 godina kad je HLADNOKRVNO ubijena

0

Maja Pavić bila je poznata mlada novinarka čija mladost i život su iznenada prekinuti.

maja pavić bila je kuma na venčanju cece i arkana
maja pavić bila je kuma na venčanju cece i arkanafoto: Youtube Printscreen

Mlada Maja Pavić bila je novinarka u usponu devedesetih godina, a danas je mnogi i pamte kao kumu na venčanju Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

 

Oni su se venčali 19. februara 1995. godine, a Maja je nastradala samo dve godine kasnije, u februaru 1997. godine. Ubijena je u sačekuši zajedno sa svojim momkom, Radetom Ćaldovićem Ćentom, u centru Beograda.

 

Ko je, zapravo, bila Maja Pavić?

 

Kako su pisali mediji, Maja je još kao srednjoškolka postala foto-model, a potom se školovala za novinarku. 1991. godine počela je da radi na televiziji, a sa Cecom se upoznala dve godine kasnije, kada ju je angažovao Arkanov štab za vođenje promotivnih skupova.

 

Njih dve nisu se odmah na početku dopale jedna drugoj.

 

— Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije — pričala je svojevremeno Maja.

 

1 / 9 Foto: Youtube Printscreen

 

Kada ju je Ceca pozvala da joj bude kuma, ona to nije odbila.

 

— Pristala sam, naravno — pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja, a imala je osećaj kao da se ona udaje.

 

Maja je pričala svojevremeno da postoji čovek koji je ukrao njeno srce.

 

— Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje.

 

maja pavić na venčanju arkana i cece
maja pavić na venčanju arkana i cecefoto: Youtube Printscreen

To i jeste trajalo do 15. februara 1997. godine.

 

U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem, ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, ali i Maju, koja se zatekla s njim u Francuskoj ulici u Beogradu. Maja je tada imala 25 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Pisalo se da Maja i Ćaldović žele porodicu i zajednički život, kao i da su gradilil svoj dom, odnosno zajedničku kuću. Ubijeni su nakon proslave Dana zaljubljenih u jednoj diskoteci.

 

Bonus video

Mesto gde je bila kafana u kojoj je prvi put nastupala Ceca

 

makonda-tracker