bili su nerazdvojni

Nisu krili ljubav, javno su pričali o raskidu: Ovo je PRVI dečko kog je Ceca pokazala otkad je udovica

0

Svetlana Ražnatović ne deli previše o svojoj privatnosti, pa smo od 2000. godine, kada je ostala udovica, saznali malo toga o njenom ljubavnom životu. Ipak, jedan muškarac bio je poseban...

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić


Folk zvezda Svetlana Ražnatović Ceca ostala je, posle pet godina braka, bez supruga Željka Ražnatovića Arkana, a od tada nije mnogo pričala o svom emotivnom statusu.


Ona je u jednom intervjuu otkrila da je od tada bilo perioda kada je bila sama, bilo je i vremena kada bi bila u vezama, ali svoje partnere, kao po nepisanom pravilu, ne eksponira.

 

Sve je iznenadilo kada je potvrdila da je u vezi s menadžerom jednog beogradskog restorana Bogdanom Srejovićem, a ova veza je sve do raskida intrigirala javnost. Mnogi su, međutim, zaboravili prvog mladića koji se Ceci toliko dopao da ga je predstavila svetu kao svog dečka.


U pitanju je nekadašnji maneken Vladimir Cvetković Cvele, s kojim je Ceca pre više od decenije bila u šestomesečnoj ljubavi.

 

1 / 11 Foto: Dado Đilas Za Kurir

 

Iako je veza bila kratka, oni su za to vreme zajedno izlazili, pojavljivali se na gradskom događajima, boravili u vili Ražnatovića na Kipru, putovali...


Njihova ljubav nije potrajala, pevačica i maneken uvek su lepo i s poštovanjem govorili jedno o drugom.


Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo — izjavila je Ceca nakon raskida, dok je maneken istakao da "Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće", dok je on avanturista.

 


Cvele, koji danas ima 46 godina, ostavio je iza sebe manekensku karijeru i posvećen je vođenju klinike za transplantaciju kose.


Nakon njegovog i Cecinog raskida, spekulisalo se da je on u vezi s manekenkom Tijanom Stajšić, što je oštro demantovao, a poznato je da je kasnije bio u vezi sa znatno mlađom dizajnerkom Minjom Mihajlović, a potom i s doktorkom Tanjom Radenkov, kako su tvrdili mediji.

 

 

 

makonda-tracker