iskreni

Cecina kratka frizura je intrigirala: Evo kako je Arkan prokomentarisao čuveni trač

2

Za našu poznatu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović se može reći da je odrasla i stasavala na domaćoj muzičkoj sceni.

foto: Instagram
foto: Instagram

Tokom skoro tri decenije koliko je na domaćem muzičkom nebu Svetlana Ceca Ražnatović je prošla kroz mnoge uspehe, ali i padove, naslušala se raznih priča, ali je sve prevazišla i ostala svoja.

 

Karijeru je gradila iz godine u godinu da bi danas bila ono što jeste. Prošla je kroz mnoge modne transformacije, a među njima je bila i česta promena frizure, boje kose, dužine.

 

 

Tako je jednom prilikom kosu skratila na kratku, gotovo mušku frizuru, a to je podstaklo mnoge da krenu da ispredaju razne priče o njoj i njenom tadašnjem suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu

 

To se desilo baš u vreme kada su Arkan i ona počeli svoju ljubavnu vezu, pa su mnogi počeli da govore da ju je upravo on ošišao na kratko. U jednom periodu Ceca je čak nosila i crvenkastu periku dok joj kosa nije malo porasla. 

 

 

Zbog svih tih govorkanja Arkan i Ceca su pristali da se zajedno pojave u jednoj tada veoma gledanoj emisiji i tom prilikom Arkan je rekao:

 

- Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali - izjavio je Arkan jednom prilikom, a onda ga je Ceca prekinula:

 

Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

- Nije bilo tako, bilo je: "Daj da upoznam tu devojku Cecu", umilnim glasićem i dodao je: "Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je". Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku - rekla je Ceca 1996. godine u emisiji "Maksovizija".

 

I to nije bio jedina Cecina promena imidža. Više puta se farbala u crvenkasto, plavo, ali se uvek ponovo vraćala braon boji kose po kojoj je i danas prepoznajemo. 

 

 

 

 

makonda-tracker