jeste li znali?

Demantovao je da se razveo zbog Cece: Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Ražnatovića Arkana

2

Nakon 13 godina braka sa Natalijom Martinović, zaljubio se u drugu ženu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kako se piše, žena sa kojom Željko Ražnatović Arkan ima četvoro dece ga je napustila kada je saznala za romansu sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Ovu tvrdnju on je demantovao.

 

Željko je 13 godina živeo u braku sa Natalijom Martinović koja je sa njihovom decom u jednom trenutku napustila Srbiju.

 

 

Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan 1996. godine.

 

Natalija Martinović
foto: Instagram

 

Bivši finansijski direktor Ražnatovićevih firmi Pavle Stevović izjavio je jednom prilikom da Natalija i njena deca danas žive u Americi.


U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje — ispričao je tada.

 

 

makonda-tracker