leden pogled, okretanje glave...

Pogled i stav – kao da bi radije bili bilo gde druge: Nove fotografije kraljevskog para zabrinule njihove fanove

0

Danska kraljevska porodica otišla je na prvi veći odmor otkako je kralj viđen u društvu poznate meksičke lepotice, a paparaco fotografije ne prikazuju idilu...

Kralj Frederik i kraljica Meri od Danske
Kralj Frederik i kraljica Meri od Danskefoto: EPA-EFE/IDA MARIE ODGAARD

Kraljica Meri i kralj Frederik imali su nekoliko turbulentnih meseci, između glasina o bračnim problemima, Frederikovog izlaska s poznatom Meksikankom i stupanja na presto u januaru.


U jeku glasina da postoji nešto između danskog kralja i lepe Henoveve Kazanove, s kojom je Frederik otišao na jednu izložbu u Madridu, a potom na večeru, kraljevski par ponašao se kao da je u njihovom braku sve u redu.


Međutim, njihove najnovije paparaco fotografije otkrivaju i drugu stranu.
Meri i Frederik od Danske nedavno su odlučili da odu na odmor, pa su od obaveza odmorili u Verbijeu, ekskluzivnom skijalištu u Švajcarskoj, a Daily Mail piše da je kraljica izgledala vrlo nestrpljivo pored supruga i okretala mu leđa.

Na fotografijama se vidi kao kraljica Meri skreće pogled od muža dok on "prkosno drži ruke na kukovima", dodaje ovaj portal.

Par je bio na skijanju sa četvoro svoje dece: prestolonaslednikom princem Kristijanom (18), princezom Izabelom (16) i 13-godišnjim blizancima princem Vinsentom i Džozefinom.

Kako dodaje Daily Mail, spekulisalo se da Meri nije provela Uskrs sa Frederkom jer je zastava bila podignuta iznad njihovog doma u zamku Amalijenborg, što znači da je u zamku tokom praznika bio Frederik, Kristijan ili Meri.


Danska kraljevska porodica često putuje za Uskrs, a Palata je za list Her&Nul izjavila da će kraljica Margareta II, koja je abdicirala u januaru, biti na čelu države dok je kraljevska porodica van Danske. Na mnogim od najnovijih fotografija vidi se Meri sama ili s Kristijanom i Izabelom, dok je kralj na većini fotografija sa skijanja s blizancima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kralj Filip: Elizabeta II bilaje stidljiva

 

makonda-tracker