remek-delo

Stara 17 godina, veličanstvena, nesvakidašnja: Ovu suknju danske kraljice Meri jednostavno morate da vidite

0

Kraljica Meri od Danske poznata je kao žena koja ne ume da se obuče dosadno, a sada je ponela jedan od najlepših komada koji krase njen garderober

Kralj Frederik i kraljica Meri od Danske nakon krunisanja
Kralj Frederik i kraljica Meri od Danske nakon krunisanjafoto: EPA-EFE/THOMAS TRAASDAHL

Kralj Frederik X i kraljica Meri od Danske organizovali su svečanu večeru u palati Amalijenborg u Kopenhagenu, a u pitanju je tradicionalni prijem na kom monarh okuplja predstavnike Vlade i sudstva.


Kraljevski par bio je uobičajeno elegantan, ali je ponovo glavna tema stil danske kraljice Meri, koja je još jednom odabrala efektan stajling kakav češće viđamo na pistama nego na članicama kraljevskih porodica.


Ona je dočekala goste u kombinaciji koju potpisuje modna kuća By Malene Birger, internacionalni brend koji u savremenu klasiku unosi umetničku crtu i to se jasno vidi.

Kraljica Meri odabrala je jednostavnu satensku bluzu, zatvoren, drapiran model kratkih rukava  dok je donji deo stajlinga zaista poseban.

 

 

Reč je o maksi-suknji, modelu ravnog kroja koji je prekriven resama od šljokica i zrači otmenošću, ali je svakako neuobičajen i privlači pažnju.

 


U pitanju je, inače, komad koji je već godinama deo garderobera kraljice Meri, a prvi put je ona ovu suknju nosila još 2007. godine.

Danska kraljica upotpunila je svoje izdanje zlatnim lančićem i visećim minđušama, a kosu je podigla u nisku punđu.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Skandal na krunisanju Čarlsa III

 

makonda-tracker