srećno

Zvezda društvenih mreža, san joj je bio da upozna kraljicu: Ko je NOVA DEVOJKA princa Kristijana, sina princeze Meri?

0

Lepe vesti u danskoj kraljevskoj porodici 

Nova devojka princa Kristijana je takođe princeza
Nova devojka princa Kristijana je takođe princeza foto: EPA / Henning Bagger

Princ Kristijan od Danske, sin jedne od najvoljenijih princeza na svetu, princeze Meri, predstavio je kraljici Margret svoju novu devojku.

 

U medijima su se veoma brzo proširile glasine o veridbi mladog princa, pa su sada sve oči javnosti uprte u devojku koja će, možda, postati njegova supruga. 

 

Princeza Kjara je delovala oduševljeno kada je danskoj štampi rekla da ona i popularni princ imaju lepo prijateljstvo i da se jako zabavljaju zajedno.

 

 

Kjara je najmlađa ćerka princa Karla, vojvode od Kastra, i princeze Kamile, vojvotkinje od Kastra. Njeni roditelji su takođe bliski porodični prijatelji princeze Meri (54) i prestolonaslednika Frederika (55).

 

Par je nedavno viđen kako zajedno uživa u sladoledu u Sen Tropeu - Kjara je dve nedelje objavljivala fotografije sa odmora iz ovog letovališta.

 

Spekulacije o tome da li se njih dvoje zabavljaju počele su kada se na društvenim mrežama pojavila grupna fotografija na kojoj njih dvoje stoje blizu jedno drugom na Velikoj nagradi Monaka.

 

 

Kristijan će za samo nekoliko meseci napuniti 18. godina i čini se da je veoma zainteresovan da nađe pravu devojku, uglavnom da bi se odbranio od obožavateljki — rekao je izvor blizak danskoj kraljevskoj porodici.

 

On je dodao i to da je gotovo  siguran da se njih dvoje zabavljaju.

 

Kristijan je definitivno oduševljen Kjarom — ostaje da se vidi da li se ona oseća isto. Za sada se dobro slažu, obe porodice odobravaju i imaju dosta sličnih interesovanja u muzici, sportu, pa i filmu — dodao je on.

 

Obožavaoci će verovatno pažljivo pratiti da li će se pojaviti još neke slike dvoje tinejdžera zajedno.

 

 

Kjara ispunjava sve prave okvire – ona je duhovita, inteligentna i veoma dobro povezana preko svojih društvenih medija. Naravno, Meri bi volela da ga vidi kako izlazi sa nekim poput Kjare, koja, uprkos tome što se činilo da vodi džet-set stil života, nikada nije imala nikakav skandal, kao ni njena starija sestra Karolina — objašnjava izvor.

 

— Kijara je bila zadivljena kraljicom — njen san je bio da upozna tako ikoničnu žensku vladarku i ona je mesecima vežbala naklone — rekao je izvor, pa je dodao:

 

Nema sumnje da je najava veridbe na pomolu i palata se priprema u skladu sa tim —  rekao je insajder.

 

Bonus video:

 

Kako su princ Filip i princeza Danica pričali o kralju Čarlsu i kraljici Kamili pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker