šta se tu desilo?!

19 godina duga ljubav danskog para — na NAJVEĆEM TESTU ikada: DETALJI afere u Španiji zbog koje princeza Meri NEMA MIRA

0

Danski princ i princeza trenutno su u centru pažnje i španskih i danskih medija, i to zbog njegove navovdne preljube.

Princeza Meri i princ Frederik fotografisani ovog leta
Princeza Meri i princ Frederik fotografisani ovog letafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Danska kraljevska porodica već danima je u središtu skandala o kome govori ne samo ta zemlja, već i Španija, ali i ostatak Evrope.

 

Budući prestolonaslednik Danske, princ Frederik, "upleten je" u priču koja je zasigurno intrigantna, ali vrlo bolna za njegovu suprugu, dansku princezu Meri, ženu neverovatnog stila.

 

Sve se zakuvalo u Španiji, i to baš uoči posete španskog kraljevskog para, kralja Felipea i kraljice Leticije, Danskoj i danskom kraljevskom paru. Španski mediji su prethodno napisali priču o navodnoj aferi princa Frederika sa atraktivnom Henovevom Kazanovom, s kojom je prošle nedelje fotografisan u Madridu, gde su obišli izložbu dela Pabla Pikasa.

 

 

Afera u Španiji

 

Prema pisanju španskih tabloidnih časopisa, posebno prema pisanju magazina Hola!, koji je i objavio paparaco fotografije, danski princ Frederik se pri poseti Madridu šetao s navodnom ljubavnicom.

 

U pitanju je lepa Meksikanka  Henoveva Kazanova, koja je već godinama deo krugova u visokom društvu, a s kojom se prošle nedelje u Madridu provodio, prošetao parkom Retiro, te su otišli zajedno na večeru. Nakon toga su, navodno, otišli u isti stan, gde su i proveli noć.

 

Priča Henoveve Kazanove glasi da je ona u poslednji trenutak uskočila kao pratnja princu Frederiku tokom posete Madridu i izložbi. Ona je kategorički demantovala da su njih dvoje u tajnoj vezi.

Ipak, ostaje nejasno zbog čega su zajedno otišli u isti stan.

 

Sve ovo ima mnogo većeg odjeka u javnosti tim pre što je Frederik od 2004. godine u braku s princezom Meri. Uz to, otkriveno je da je Henoveva u oktobru posetila upravo Kopenhagen i oduševila se danskom prestonicom.

 

 

Šta kaže Palata?

 

Lice princeze Meri, dok je bila domaćica u poseti kralja Felipa i kraljice Leticije, pokazivalo je koliko je besna, što i ne čudi, jer, bila afera tačna ili ne, doživela je javnu sramotu.

 

Mada je princ Frederik pokušavao dodirima da ublaži sve, reklo bi se da nije uspeo u tome.

 

Kraljica Leticija, koja se nije previše smejala pred okupljenim fotografima, svesna je i sama bila celokupne situacije.

 

Princ Frederik i princeza Meri nakon vesti o aferi
Princ Frederik i princeza Meri nakon vesti o aferifoto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O svemu su se sad oglasili iz Palate i za danske novine B.T. rekli kratko i jasno kako oni "takve glasine i insinuacije nemaju nameru da komentarišu".

 

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, danska javnost je na strani princeze Meri.

 

Bonus video

"SVIRAO SAM SRPSKE PESME NA SVADBI NORVEŠKE PRINCEZE" Jovan Pavlović u Pulsu Srbije otkrio kako je izgledalo KRALJEVSKO VENČANJE

 

makonda-tracker