poruke pune poštovanja

Drugi joj se rugaju, a on – obožava svaku oblinu njenog tela: Pirs Brosnan i njegova supruga slave 30 godina ljubavi

1

Nekadašnja novinarka čestitala je 30. godišnjicu slavnom holivudskom glumcu na emotivan način, a on joj je odgovorio predivnom porukom

Pirs Brosnan i Kili Šej slave 30 godina ljubavi
Pirs Brosnan i Kili Šej slave 30 godina ljubavifoto: Splash News / Splash / Profimedia

Irski glumac i jedna od najvećih holivudskih zvezda današnjice Pirs Brosnan (70), kao i svi koji su imali priliku da igraju agenta 007 Džejmsa Bonda, jedan je od miljenika ženskog dela publike.


Na veliku žalost dama, on je već dugo u srećnom braku, a ovih dana sa suprugom Kili Šej Smit (60) slavi 30 godina ljubavi!


Američka novinarka i producentkinja na Instagramu je podelila nekoliko njihovih fotografija iz devedesetih, kada su se upoznali i zavoleli, povodom godišnjice početka njihove veze.

Osmi april 1994. bio je moj srećan dan. Kako bih mogla znati da će mi se, kada zađem iza ugla i u tvoj život, sudbina zauvek promeniti? – napisala je Kili na Instagramu.

 


Zahvaljujem svojim srećnim zvezdama što sam imala hrabrosti da ti se predstavim i zauvek sam zahvalna na vezi i porodici koju delimo tri decenije kasnije. Srećna ti 30. godišnjica, Pirse Brosnane. Vreme leti na krilima ljubavi – poručila je ona, a suprug joj je odvogorio:


Hvala Bogu na tebi, draga Kili, ti si mi pružila krila da poletim. Iskreno te volim.


Ljubavna priča Pirsa Brosnana i njegove supruge


Čuveni glumac bio je ranije u braku s Kasandrom Haris, koja je preminula od raka jajnika 1991. godine, a Pirs nije krio da je bio očajan nakon ove tragedije.

 

Kasandra Haris, prva supruga Pirsa Brosnana, umrla je 1991. godine, od raka jajnika
Kasandra Haris, prva supruga Pirsa Brosnana, umrla je 1991. godine, od raka jajnikafoto: Kathy Hutchins / Zuma Press / Profimedia

Tri godine se borio sa teškom svakodnevicom bez supruge, a potom je u Meksiku na jednoj žurki upoznao novinarku Kili Šej. Ona je tamo boravila 1994. jer je trebalo da intervjuiše glumca Teda Dansona, ali je bila očarana kada je ugledala zgodnog Irca.


Bio je zadivljujuć. Visok, crn i zgodan – sve što bi svakoga privuklo odmah. Imao je u očima tu nestašnu iskru. Pomislila sam "Vau! Vau!" – priznala je ona godinama kasnije za People.

Nekoliko dana kasnije, prvi put su izašli zajedno i "sedeli pod zvezdama i držali se za ruke", kako je ona otkrila, dok im je iznad glava sijao vatromet, a u razgovoru su ostali zajedno do tri sata usred noći.

 


Imao sam sjajan brak koji je nažalost imao svoj kraj, i imao sam sreće da ponovo pronađem ljubav. Trebalo je da pronađemo jedno drugo. Zahvaljujem Bogu na njoj svaki dan – ispričao je Pirs Brosnan za Closer 2018.


Tri godine kasnije, dobili su sina Dilana Tomasa, a potom i sina Parisa Beketa 2001. Iste godine su u Irskoj, u opatiji Balintaber, upriličili romantično venčanje.

 

 

Od tada ih zajedno viđamo na crvenom tepihu, na putovanjima širom sveta, na snimanjima Pirsovih filmova, a par je uvek zagrljen, uvek zagledan jedno u drugo, uvek kao na početku ljubavi.


U više navrata Kili se suočila s negativnim komentarima na društvenim mrežama zbog toga što danas, kada ima 60 godina, nema istu figuru kao u mladosti, a u odbranu joj je ustao suprug.

 

Kili Šej Smit i Pirs Brosnan venčali su se 2001. godine
Kili Šej Smit i Pirs Brosnan venčali su se 2001. godinefoto: Jen Lowery/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obožavam svaku oblinu njenog tela – poručio je Brosnan. – U mojim očima, ona je najlepša žena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpski špijun na čijem životu je zasnovan Džejms Bond

 

makonda-tracker