jedina za njega

Dok je živ, ne želi da ljubi nikoga osim nje – ni u filmu: Zgodni glumac 19 godina voli istu ženu, ali brak ga ne zanima

0

Popularni glumac odbio je ulogu u "50 nijansi sive" da ne bi potresao svoju devojku intimnim scenama, piše joj ljubavna pisma i ne želi ni pred kamerama da poljubi bilo koga izuzev nje u životu, a ističe da, dok ona žudi za time, venčanje nije na njegovoj listi prioriteta

Čarli Hanam u filmu 'Kralj Artur: Legenda o maču' Gaja Ričija
Čarli Hanam u filmu "Kralj Artur: Legenda o maču" Gaja Ričijafoto: Warner Bros / Planet / Profimedia

Britanski i holivudski glumac Čarli Hanam danas slavi 44. rođendan, a kako nije poznat po eksponiranju privatnog života, niti koristi društvene mreže, ne zna se kako će ga proslaviti.


Ono što pouzdano može da se pretpostavi jeste s kim će provesti svoj poseban dan – sa svojom dugogodišnjom devojkom, s kojom provodi svaki slobodan trenutak već skoro dve decenije.


Glumac, koji iza sebe ima trogodišnji brak s glumicom Ketrin Taun, nikada nije otkrio kada je i gde upoznao Morganu Meknelis, ali se pretpostavlja da se to dogodilo 2005, dok je snimao film "Huligani" (Green Street Hooligans).

 

Čarli Hanam na londonskoj premijeri filma 'Kralj Artur: Legenda o maču' Gaja Ričija
Čarli Hanam na londonskoj premijeri filma "Kralj Artur: Legenda o maču" Gaja Ričijafoto: EPA/ANDY RAIN

Poljupci zauvek samo s njom

 

Mediji su spekulisali da su se oni sreli u gradu, na pijaci, u klubu ljubitelja knjiga... ali on nikada nije pričao o tome, iako je često pominjao svoju devojku u intervjuima. Tako je jednom prilikom, dok je pričao o svojoj mizofobiji, patološkom strahu od infekcija, otkrio da se zato ne ljubi u filmovima i da je Morgana jedina s kojom nema taj problem.


Ne želim da ljubim bilo koga osim moje devojke do kraja života – istakao je glumac kog smo obožavali u filmovima "Kralj Artur: Legenda o maču", "Gospoda", "Leptir", seriji "Sinovi anarhije"...

Kako je jednom prilikom istakao, ulogu u filmu "50 nijansi sive" odbio je jer je Morgani bilo neprijatno kada je saznala šta bi on sve morao da radi po scenariju.

 

Ja sam u veoma posvećenoj vezi i svestan sam da mojoj devojci to nije omiljeni deo mog posla. To je balans koji treba uspostaviti – biti dovoljno emocionalno otvoren da doživite iskreno iskustvo između dvoje ljudi, ali da i dalje to bude samo za film – kaže on.

 

Čarli Hanam i Morgana Meknelis u vezi su od 2005. godine
Čarli Hanam i Morgana Meknelis u vezi su od 2005. godinefoto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Miran život udvoje

 

Morgana je, inače, dizajnerka nakita i par, koji je nerazdvojan već 19 godina, zajedno vodi prilično jednostavan život. Kako je ona Amerikanka, a Hanam često zbog posla mora da radi na drugoj strani Atlantskog okeana, 2013. godine kupili su ranč na kom provode vreme kad god mogu zbog prirode glumčevog posla. Tamo brinu o ogromnom imanju, svojoj bašti organskog povrća, magarcima, patkama i kokoškama.


Devojka Čarlija Hanama bavi se izradom unikatnog nakita, a svoj brend je nazvala Maison de Morgana. Kako ističe, u pitanju je "eklektičan nakit dizajniran za sanjare i one koji menjaju stvari", kao i da je inspirisan upravo njima, a svojevremeno je i za Čarlija napravila prsten koji mu je veoma drag.


Rekla mi je da mi pravi prsten s dijamantom, ja sam pomislio "uh, to neće ići sa mnom". Ali sviđa mi se, tako je diskretan i lep – istakao je jednom prilikom glumac za Elle.

 

Čarli Hanam i Morgana Meknelis u vezi su od 2005. godine
Čarli Hanam i Morgana Meknelis u vezi su od 2005. godinefoto: LGjr-RG, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Od braka još uvek ništa

 

Međutim, i pored velike ljubavi koja traje tako dugo, Hanam nije dugo imao nameru da ozvaniči vezu brakom, što Morgani smeta.


Ona se ne oseća tako. Ona je veoma željna toga – istakao je svojevremeno glumac. – Uradiću to samo zato što je njoj važno, ali ja nemam neka romantična osećanja u vezi s tim.


Ipak, par se, koliko je poznato, još uvek nije venčao, iako se Čarli smatra oženjenim čovekom.

Ja sam tako romantičan i stvarnost je takva da se već smatram oženjenim – objasnio je glumac.


Uz to, on ima previše obaveza, pa je tako tokom snimanja "Sinova anarhije" osam godina radio 100 sati nedeljno, 51 sedmicu godišnje.


Dakle, ako Morgana i ja počnemo da pričamo o deci i venčanju, moraću da smislim način da to balansiram efikasnije – kaže on.

 

Čarli Hanam na londonskoj premijeri filma 'Kralj Artur: Legenda o maču' Gaja Ričija
Čarli Hanam na londonskoj premijeri filma "Kralj Artur: Legenda o maču" Gaja Ričijafoto: EPA/ANDY RAIN

Kažu da ga ne zaslužuje, a on ima spreman odgovor

 

Pre nekoliko godina, Morgana je, inače, doživela veliki broj uvreda na društvenim mrežama, a često se komentariše da ona nije dostojna jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Zbog toga je i sam Hanam bio prinuđen da zamoli javnost i tinejdžerke zaljubljene u njega da je ostave na miru.


Ona je inteligentna, lepa i dobra osoba koja nema veze sa zabavnom industrijom. Ako želite biti zločeste, budite takve prema meni, a nju ostavite na miru. Najviše me zbunjuje to što se te osobe nazivaju mojim obožavateljkama – poručio je glumac i istakao da je u pitanju žena koju voli.


Siguran sam da biste se, kada biste je upoznali, osećali glupo zbog svega što pišete o njoj – dodao je Hanam.

 

Čarli Hanam i Morgana Meknelis u vezi su od 2005. godine
Čarli Hanam i Morgana Meknelis u vezi su od 2005. godinefoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

On je, inače, dok je snimao film "Izgubljeni grad Z" proveo nekoliko meseci u džunglama Kolumbije, gde je bio odsečen od sveta, pa je s Morganom bio prinuđen da komunicira putem pisama. Međutim, zbog problema u transportu pošte, neka od njegovih pisama nisu stigla do nje, pa joj je kupio smaragd u znak izvinjenja, jer je svestan da se ona odriče mnogo toga da bi podržavala njegovu holivudsku karijeru.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zašto MORATE da gledate film "Živi i zdravi"?

 

makonda-tracker