loša godina

Posle STRAŠNIH optužbi, ostao je i bez supruge: Razvod glumca posle 20 godina ljubavi došao je u najgorem momentu

0

Nakon što mu je koleginica uputila užasne optužbe, glumac je otkrio i da se razvodi od supruge posle 14 godina braka.

Saša Baron Koen razvodi se od supruge Ajle Fišer
Saša Baron Koen razvodi se od supruge Ajle Fišerfoto: EPA-EFE/Rick Rycroft / POOL

Saša Baron Koen razvodi se od Ajle Fišer posle 14 godina braka!

 

Saša Baron Koen i Ajla Fišer oboje su obelodanili da se razvode, zasebno, ali istin saopštenjem, i to su objavili putem Instagrama, Ipak, kako navodi Page Six, oni su to uradili nakon što je u medije dospela informacija da žive odvojenim životima.

 

Kako se navodi, Baron Koen i Ajla svoj brak su uporedili sa teniskim mečom koji se završio.

 

 Nakon dugog teniskog meča, koji je trajao preko dvadeset godina, spuštamo svoje rekete. 2023. godine smo zajedno potpisali zahtev da okončamo brak. Uvek smo na prvo mesto stavljali privatnost i tiho smo prolazili kroz ovu promenu. Zauvek će nas vezivati posvećenost našoj deci. Iskreno se nadamo da ćete poštovati našu privatnosti — napisali su oni.

 

Podsetimo, par ima troje dece, Olive (16), Elulu (13) i Montgomerija (8).

 

Njih dvoje su nekada važili za savršeni par Holivuda, koji je kroz sve nedaće prolazio humorom i zajedništvom.

 

Ajla Fišer je govorila da bi je za svaki Dan zaljubljenih suprug obradovao na njemu svojstven, duhovit način.

 

Svake godine mi Saša daje pismo na kom piše: "Srećan Dan zaljubljenih od..." i onda stavi veliki znak pitanja — pričala je kroz smeh Ajla. — Kao da bi mi je neko drugo poslao!

 

Saša Baron Koen i Ajla Fišer uporedili su svoj brak s dugim teniskim mečom
Saša Baron Koen i Ajla Fišer uporedili su svoj brak s dugim teniskim mečomfoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Oni su se trudili da decu drže dalje od medija.

 

Deca zaslužuju normalno detinjstvo. Želim da budu napolju i igraju se — pričala je Ajla.

 

Intrigantno je što je objava o razvodu došla nakon velikog skandala u koji je upleteno ime Saše Barona Koena.

 

Naime, koleginica Rebel Vilson je nedavno uputila strašne optužbe na njegov račun, i to na osnovu njihove saradnje na snimanju filma 2016.

 

Šta je Saša Baron Koen radio Rebel Vilson?

 

Australijska glumica Rebel Vilson je u svojoj autobiografiji Rebel Rising pisala o svom životu, lepim i ružnim trenucima, ali i najsramotnijim iskustvima.

 

Kako je ranije otkriveno, ona već u prvom poglavlju piše o jednoj velikoj glumačkoj zvezdi za koju kaže da je "go**r", a nakon što je on saznao da ga je pomenula, pripretio joj je, pa je Rebel Vilson odlučila da otkrije ko je u pitanju!

 

U svojoj knjizi sam pisala o tom go****u. A onda je pomenuti go***r pokušao da mi preti – navela je glumica na Instagramu. – Taj go****r o kom pišem u prvom poglavlju moje knjige je Saša Baron Koen.

 

Rebel Vilson je optužila Sašu Barona Koena zbog njihove saradnje na filmu iz 2016.
Rebel Vilson je optužila Sašu Barona Koena zbog njihove saradnje na filmu iz 2016.foto: Big Talk Productions / Columbia / AFP / Profimedia

Rebel Vilson, koja je sa Sašom Baronom Koenom sarađivala na snimanju špijunske akcije "Grimsby" (2016), naglasila je da je niko neće ućutkati.

 

Svakog božjeg dana je bio u fazonu "Rebel, mogu li da snimim ovu scenu go?", a ja sam govorila: "Ne!" – ispričala je u radijskoj emisiji Kyle and Jackie O 2014. – Saša i ja imamo istu agentkinju u Americi i rekla sam mu: "Saša, zvaću tvoju agentkinju Šeron i reći joj koliko me maltretiraš".

 

Ispričala je i da ju je, dok su radili zajedno, Koen navodno pitao može li da joj "nabije prst u zadnjicu" uprkos tome što to nije bilo u scenariju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Transformacija Rebel Vilson

 

makonda-tracker