on je obožava

Osuđivali su joj je, smejali se, pa im je pokazala da izgleda — NENADMAŠNO: Supruga Pirsa Brosnana smršala 45 kilograma?

0

Pirs Brosnan već godinama je u braku sa Kili Šej Smit, ženom koja ga je spasilla posle smrti prve supruge.

Kili Šej Smit i Pirs Brosnan
Kili Šej Smit i Pirs Brosnanfoto: Jen Lowery/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni glumac Pirs Brosnan jedan je od omiljenih u Holivudu, a žene su ga obožavale i pre uloge Džejmsa Bonda – a još više nakon nje.

 

On je imao tužnu životnu sudbinu, kada mu je prva supruga preminula, a nakon njene smrti, našao je novu životnu sreću i spas pokraj Kili Šej Smit, glumice, voditeljke i novinarke.

 

Premda su njih dvoje jedan od najskladnijih parova Holivuda, Kili je jedna od žena koja već godinama mami različite komentare – od onih pozitivnih, do onih koji se tiču njenog izgleda i kilograma.

Ona je, zapravo, poznata još od mladosti, kada se bavila i modelingom, a mnogi je obožavaju zbog skromnosti. Međutim, često je predmet rasprave bio fokusiran na njene kilograme, koji nikada nisu smetali samom Pirsu, koji je uvek tvrdio da ženu obožava.

 

Kili Šej Smit s Pirsom pre mršavljenja
Kili Šej Smit s Pirsom pre mršavljenjafoto: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, ona je u poslednje vreme izgubila mnogo kilograma, što se vidi na nekim od njenih poslednjih fotografija na društvenim mrežama.

 

Prema nekim izvorima još od letos, poput „Freshers Live“, reč je o gubitku oko 45 kilograma. Navodi se i da je imala oko 135 kilograma.

 

Prema različitim izveštajima koji kruže internetom (recimo na Stylecraze), Kili Šaj se odlučila da smrša upravo motivisana Brosnanovom željom da prihvati zdraviji način života.

 

 

Iako nema mnogo dostupnih informacija u vezi sa detaljima o načinu kako je izgubila kilograme, novije fotografije pokazuju značajnu transformaciju.

 

Nova fotografija Kili Šej Smit
Nova fotografija Kili Šej Smitfoto: Monica Schipper / Getty images / Profimedia

 

Bonus video

Mršavljenje i transformacija:

 

makonda-tracker