prvo su bili prijatelji

Mislila je da je NIKAD neće zavoleti: Najlepša žena Holivuda ima predivnu ljubavnu priču, ali ne smete je pitati za decu

1

Margo Robi je udata od 2016. godine, a mislila je da nema šanse da je njena ljubav zavoli.

Margo Robi poslednju deceniju voli samo jednog muškarca, svog supruga Toma Akerlija
Margo Robi poslednju deceniju voli samo jednog muškarca, svog supruga Toma Akerlijafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Jedna od najlepših glumica u Holivudu, čuvena Barbika, Margo Robi, uprkos svim velikim uspesima na planu karijere, kako u svetu filma, tako i u svetu mode, čuva svoju privatnost i nerado govori o detaljima života van reflektora, što se svakako odnosi i na njenog muža.

 

Mada mnogi ne znaju da je 33-godišnja glumica srećno udata još od 2016. godine, zapravo je Margo Robi u braku s Tomom Akerlijem, kog je upoznala 2013. na setu filma, gde je on radio kao asistent režisera.

 

Par je svoju vezu od samog starta krio od medija, a sve je počelo od prijateljstva. Jednom su spontano odlučili da krenu da žive zajedno, sa još petoro drugih kolega sa snimanja filma.

 

— Rekli smo: "Zar ne bi bilo zabavno da svi živimo zajedno?" — otkrila je glumica 2018. za Gardijan. — Neko je tada rekao: Pa, ti ne živiš u Londonu, na šta sam ja rekla: "Ne živim nigde, preseliću se!"

 

 

Tri dana kasnije, potpisali su ugovor za stan u Klepamu, koji ona nije ni videla.

 

Jednom je otkrila kako je počela za veza iz prijateljstva.

 

 — Ideja o vezi me nagonila da povratim. Onda se sve desilo nakon što smo dugo bili prijatelji. Dugo sam ga volela i mislila sam: Oh, on me nikada neće zavoleti. Nemoj to da kvariš, Margo. Nemoj da budeš glupa i kažeš mu da ti se sviđa. Onda se desilo i pomislila sam: Naravno da smo zajedno, ovo ima smisla kao što ništa do tada nije imalo.

 

1 / 12 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

Danas, Akerli često producira zajedno sa Margo filmove, uključujući i neke u kojima je ona glumila, poput Barbi Ja, Tonja.

 

Zanimljivo je da je on počeo karijeru kao statista u prva tri filma iz serijala o Hariju Poteru.

 

Rekla sam mu, da mi je to ranije rekao, pre bismo se venčali — našalila se ona.

 

 

Margo i Tom nemaju dece

 

Margo i Tom nemaju dece, a glumica je već govorila o tome koliko joj smeta pritisak na žene da imaju decu, rekavši da ima saosećanja.

 

To me čini besnom — rekao je ona za Tajms

 

Margo i Tom još uvek nemaju decu i bolje je da glumicu ne pitate zbog čega
Margo i Tom još uvek nemaju decu i bolje je da glumicu ne pitate zbog čegafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Kako se usuđuje neko da mi diktira šta mogu i šta ne mogu kad je reč o majčinstvu i mom sopstvenom telu?! Nažalost, to su konverzacije koje i dalje imamo. Udala sam se i prvo pitanje u svakom intervju jesu bebe i kad ću imati jednu. Toliko sam besna što imamo taj društveni ugovor — udala si se, sad imaj bebu. Ne pretpostavljaj. Radiću šta ja budem htela da radim — ispričala je jednom prilikom Margo Robi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma Barbi

 

 

makonda-tracker