proleće/leto 1994.

Star 30 godina, DRSKO SMEO, a ipak – OTMEN: Stajling Margo Robi pored kog su glumci nominovani za Oskara bili nevidljivi

1

Možda Margo nije dobila nominaciju za glavnu žensku ulogu, ali na svakom događaju koji se tiče ovogodišnjeg Oskara biće glavna zvezda

Margo Robi pojavila se u fenomenalnoj Chanel kombinaciji u stilu Barbike
Margo Robi pojavila se u fenomenalnoj Chanel kombinaciji u stilu Barbikefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Australijska glumica Margo Robi nije nominovana za Oskara za svoju ulogu u filmu "Barbika", ali je ona vrlo ponosna na svoj rad i nastavlja da bira modne kombinacije koje su omaž čuvenoj lutki.


Margo je juče u Los Anđelesu prisustvovala ručku svih nominovanih za Oskara, na događaju po imenu Oscar nominees luncheon, koji je i ove godine okupio veliki broj filmskih stvaralaca.


Glumica je u čuveni hotel Beverly Hilton stigla u još jednom stajlingu inspirisanom Barbikom, a ponovo je bila u pitanju vintidž kombinacija.

Najnovije pink izdanje Margo Robi


Zvezda i producentkinja "Barbi" ponela je ovom prilikom kreaciju modne kuće Chanel, čije je zaštitno lice godinama, a reč je o kompletu koji je predstavljen u okviru prolećne kolekcije 1994. godine.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

On sadrži blejzer prepoznatljivog dizajna – kratak model ravnog kroja, zatim mini-suknju, kao i top koji je istakao njenu besprekornu figuru.


Ovaj komplet je, naravno, u roze boji, u kojoj uglavnom viđamo Margo Robi poslednjih meseci, i to vrlo blede nijanse, što se sjajno uklopilo u uobičajeni minimalistički stil australijske glumice.

 

Margo Robi pojavila se u fenomenalnoj Chanel kombinaciji u stilu Barbike na događaju Oscar nominees luncheon
Margo Robi pojavila se u fenomenalnoj Chanel kombinaciji u stilu Barbike na događaju Oscar nominees luncheonfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Uz to je ponela Chanel Mini Shopping Bag, neodoljivu ručnu tašnicu čija cena iznosi čak 4.000 evra i mogla je da ponese tek osnovne potrepštine.

 

Chanel stajling Margo Robi
Chanel stajling Margo Robifoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumica je sve upotpunila salonkama modne kuće Chanel, krem modelom sa crnim vrhom, a njenom šminkom dominiraju su nežni ružičasti tonovi.


Ništa manje ne očekujemo od "žive Barbike"!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako se pravi Barbie Updo?

 

makonda-tracker