uvek elegantno

OVA BOJA je još više ulepšala božanstvenu Margo Robi: KARMIN koji je bio zvezda crvenog tepiha Oskara žene obožavaju

0

Margo Robi je na dodeli Oskara, osim stajlinga, imala i savršenu i decentnu šminku, s potpisom kultnog brenda.

foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Među različitim formulama ruževa uvek možemo izabrati onu koja nam najbolje odgovara, od mat do satenskih i sjajnih finiša, a mejkap rutini možemo dodati i hibridne formule, koje spajaju dugotrajnost mat finiša s predivnim blistavim sjajem.

Jedna od posebnijih formula klasičnog ruža, koja spaja postojanost s udobnošću nošenja i obožavana je i među celebrityjima je i Chanel Rouge Allure Velvet Luminous-Matte ruž. Ova formula, lansirana 2011. dolazi u 22 predivne nijanse, od nežne bež do intenzivne crvene i tamnih raskošnih nijansi.

Chanel Rouge Allure Velvet nosi i Margo Robi, koja je, na primer, na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa na usnama nosila mjšavinu nijansi Intuitive i Éternelle, koje zajedno stvaraju predivan look na usnama.

 

Glumica je opet izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija i na dodeli Oskara pre nekoliko dana, a zvezda njenog izgleda ponovo je bio Chanel, naravno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Beauty (@voguebeauty)

 

Ruž za usne koji je njena šminkerka Pati Dubrof odabrala da upotpuni smeđi manikur Margo Robi ponovo je Chanel Rouge Allure Velvet, ali u nijansi Intemporelle, zapanjujući polumat ruž s nijansama breskve, nešto što Margo često nosi.

 

To je savršena nijansa za proleće, a izgledaće još bolje uz odgovarajućui manikir, piše Miss7.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

 

makonda-tracker