haute couture

Nosila je nakit vredan MILIONE & Skjaparelijevo REMEK-DELO: Margo Robi u najlepšem izdanju inspirisanom Barbikom do sad

0

Australijska filmska zvezda nosila je od jula 2023, kada je premijerno prikazan film "Barbi", desetine stajlinga inspirisanih slavnom lutkom, ali ovo bi moglo  da bude najbolje

MArgo Robi na dodeli SAG nagrada 2024.
MArgo Robi na dodeli SAG nagrada 2024.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Najpopularniji glumci sveta u ovom trenutku okupili su se juče u Los Anđelesu na 30. dodeli SAG nagrada, odnosno priznanja koje uručuje Udruženje filmskih glumaca.


Najveći uspeh ponovo je postigao film "Openhajmer" Kristofera Nolana, koji je nagrađen za najbolju glumačku postavu i najbolje muške uloge, Kilijan Marfi za glavnu i Robert Dauni Džunior za sporednu.


Ponovo je film "Barbi" Grete Gervig, koji je bio nominovan u četiri kategorije, ostao bez ijedne nagrade, ali je ponovo njegova glavna zvezda Margo Robi bila senzacija na crvenom tepihu.

Australijska glumica, koja od objavljivanja ovog ostvarenja nosi modne kombinacije inspirisane Barbikom, i ovog puta je odabrala izdanje dostojno čuvene lutke. Možda i najlepše do sad, a nosiila je na desetine takvih stajlinga od jula 2023!

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Margo Robi stigla je na uručenje SAG nagrada u toaleti koju potpisuje modna kuća Schiaparelli, ekstravagantnom primeru visoke mode u njenom punom sjaju. U pitanju je haljina iz jesenje kolekcije za 2020. godine, i to model koji se sastoji od krajnje jednostavne crne mini-haljine uz telo, bez rukava i bretela, i raskošnog komada tkanine pink boje.

 

Margo Robi na dodeli SAG nagrada
Margo Robi na dodeli SAG nagradafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Svetloroze materijal u brojnim naborima je prebačen preko ramena glumice, provučen kroz pojas iste nijanse, a potom pada u obliku šlepa, pun volumena, dramatičan, superefektan!


Margo ga je ponela s klasičnim crnim salonkama brenda Manolo Blahnik, imala je šminku koja tek naglašva njenu prirodnu lepotu ružičastim tonovima, a kosu je pustila da pada u talasima.

 


Međutim, nakit je tek priča za sebe! Australijska filmska zvezda ponela je nakit od ukupno skoro 100 karata, uključujući dijamantsku nanogicu juveliurske kuće Lorraine Schwartz od 30 karata, zatim 25-karatni dijamantski prsten i statement minđuše s više od 40 karata. Sve ukupno: oko tri miliona dolara, samo za nakit!

 

Margo Robi na dodeli BAFTa nagrada u Londonu
Margo Robi na dodeli BAFTa nagrada u Londonufoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Veruje se da je Margo Robi ovim pružila omaž Barbikama iz osamdesetih, pre svega lutkici iz seta Dream Date iz 1984.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sociolog objašnjava fenomen filma "Barbi"

 

makonda-tracker