bila je to tema godine

Oženjeni i 19 godina stariji glumac ju je zaveo, pa sa suprugom – PONIZIO: Lepa glumica dugo se krila i patila u tišini

0

Nakon što je uhvaćena kako razmenjuje nežnosti s 19 godina starijim kolegom, glumica nije mogla ni da nasluti koliko će bizaran zaokret dobiti ova priča

Lili Džejms i Dominik Vest u Rimu
Lili Džejms i Dominik Vest u Rimufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Engleska glumica Lili Džejms zabeležila je proteklih godina više uspešnih rola, a za svoju ulogu Pamele Anderson u seriji "Pem i Tomi" bila je nominovana za Zlatni globus i Emija.


Iza sebe ima veliki broj uspešnih projekata, a važi i za jednu od najlepših žena Holivuda, pa njen privatni život uvek intrigira javnost. Nije poznato je li Lili bila u vezi od raskida s Majklom Šumanom prošlog februara, a ona se uvek trudi da sačuva svoju intimu od medija i ne eksponira privatnost.


Međutim, u jednom trenutku joj to nije pošlo za rukom i bila je u središtu jednog od najvećih skandala u svetu poznatih.

 

Lili Džejms na dodeli BAFTA nagrada
Lili Džejms na dodeli BAFTA nagradafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šta se desilo između Lili Džejms i Dominika Vesta?


Naime, 2020. godine, dok su pravili pauzu od snimanja drame "Potera za ljubavlju" (The Pursuit Of Love), Lili Džejms i 19 godina stariji glumac Dominik Vest viđeni su na romantičnom odmoru u Rimu.

Par se grlio, ljubio, mazio, šetao držeći se za ruke, zajedno su vozili električne trotinete, uživali u romantičnom ručku u jednom poznatom restoranu, razmenjivali zaljubljene poglede...

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je on u tom trenutku bio u navodno srećnom i stabilnom braku.


Čuveni glumac, koji je potom igrao kralja Čarlsa u seriji "Kruna" (The Crown), a poznat je po ulogama u "Žici" (The Wire) i "Aferi" (The Affair), u tom trenutku nije imao burmu na ruci, ali je bila poznata stvar da je on od 2010. u braku s Ketrin Ficdžerald. Oni zajedno imaju troje dece: Sinona, Doru i Frensisa, a uvek su odavali utisak da imaju savršen brak.


Nakon što su se pojavile fotografije Dominika Vesta i Lili Džejms nastale tokom romantičnog vikenda u Italiji, britanske medije preplavili su članci o ovom ljubavnom trouglu. Daily Mail je pisao da je glumčeva supruga potpuno slomljena, a da je on – ignoriše.

 

Dominik Vest kao princ Čarls u seriji 'Kruna'
Dominik Vest kao princ Čarls u seriji "Kruna"foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ketrin pokušava da razgovara s Dominikom, ali on je isključio telefon. Mislila je da je njihov brak dobar, a sada je verovatno završen – rekao je, između ostalog, izvor blizak Ficdžeraldovoj.


Međutim, čim je izbio skandal, Vest je viđen kako se vraća kući, u Kotsvolds. Ako mislite da je to iznenađenje, niste spremni za ono što je usledilo – glumac i njegova supruga izašli su zajedno pred medije da im pokažu da nemaju nikakav problem u braku.

Čim je došao u luksuzno zdanje, paparaci i novinari okružili su Vestovu kuću, a u jednom trenutku su Ketrin i on izašli zagrljeni, pozirali im i dali rukom pisane poruke koje su potpisali i u kojima je stajalo:


Naš brak je čvrst i još uvek smo i te kako zajedno. Hvala vam.

1 / 6 Foto: MIKE / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mediji su tada dodali da se na obema porukama vidi Dominikov rukopis, kao i da on i dalje ne nosi burmu.


U narednom periodu, oni su se ponašali kao i inače, pa smo imali priliku da ih viđamo zajedno u mnogim situacijama. U jednom intervjuu Vest je odbio da prokomentariše medijsku dramu koja se dogodila zbog njegove preljube.


Ah, nisam rad da pričam o tome. Ima mnogo toga da se kaže, ali plašim se da ne može sad – rekao je.

 

Dominik Vest ispred svoje kuće u Kotsvoldsu
Dominik Vest ispred svoje kuće u Kotsvoldsufoto: MIKE / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dominik Vest, koji je u svojoj popularnoj seriji "Afera" igrao preljubnika Nou Soloveja, u jednom intervjuu je otvoreno govorio o svojim stavovima o monogamiji, kada je istakao da to nije "nužno prirodan način" i da će "uvek biti prevare i intriga". Istakao je i da misli da bi "žene morale da budu popustljivije prema aferama".

Stvarno to mislim. Glupo je izbaciti nekoga napolje, zar ne? Svako treba da zažmuri na ponašanje muškaraca između 40 i 50 godina. Neka sve prođe – kaže on.


Takođe je svoju prevaru jednom prilikom za Saturday Review nazvao "tračerskim incidentom" i ocenio da se o njegovom životu pisalo jer se sve desilo tokom pandemije kovida, kada nije bilo mnogo vesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilyjamesofficial


Što se tiče Lili Džejms, ona se na ovaj skandal osvrnula u intervjuu za Rolling Stone 2022, kada je pričala o zajedničkim iskustvima Pamele Anderson, koju je igrala u seriji "Pem i Tomi" i nje.


Žene u očima javnosti u nekom trenutku doživljavaju neku vrstu teške situacije u vezi između privatnosti i vašeg života u tabloidima. Bilo je mnogo toga. To je stara priča – rekla je glumica.

 

Ona se nakon skandala neko vreme pritajila i nije se pojavljivala u javnosti, a u svim intervjuima se trudila da izbegne bilo kakvo pominjanje njegov privatnog života.


* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Kako izgleda brak posle više od 30 godina

 

makonda-tracker