nikad ne diže ruke

Oprostila mu je PREVARU PRED OČIMA SVETA, branila ga od svih: Slavna glumica već 16 godina ima oči samo za pevača

0

Šta god da se desi, jedna od najlepših glumica sveta uvek je uz svog supruga i ne krije to

Džastin Timberlejk i Džesika Bil u braku su od 2012. godine
Džastin Timberlejk i Džesika Bil u braku su od 2012. godinefoto: Patriot Pics / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Džesika Bil danas slavi 42. rođendan, a ona još uvek nije otkrila kako će provesti svoj dan, iako se pretpostavlja da će ga obeležiti u krugu porodice.


Zvezda filmova "Teksaški masakr motornom testerom", "Iluzionista", "Hičkok" i "Totalni opoziv" od 2012. godine je u braku s pop zvezdom Džastinom Timberlejkom, s kojim je zvanično još od 2007. godine.


Par ima dvojicu sinova i živi mirno i povučeno, iako su u prošlosti često bili u centru skandala – uglavnom Timberlejkovom krivicom.

Nije poznato kada je tačno počela ova veza, ali Džastin i Džesika su prvi put prošetali držeći se za ruke u januaru 2007, kratko nakon što je on raskinuo s Kameron Dijaz.

 

Džesika Bil i Džastin Timberlejk na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskara
Džesika Bil i Džastin Timberlejk na žurki magazina Vanity Fair posle dodele Oskarafoto: Profimedia

Ona je savršena devojka za njega – rekao je za Us Weekly izvor blizak pevaču. – Ljubav im se rodila iz prijateljstva. Sada su u ozbiljnoj i monogamnoj vezi.


Par se trudio da se ne eksponira previše, uz tek povremeni zajednički izlazak na NBA utakmice ili na holivudske događaje. Delovali su zaljubljeno i skladno, uvek zagrljeni, uvek držeći jedno drugo za ruku. Međutim, 2011. mediji su javili da su se glumica i pevač razišli, ali da "poštuju jedno drugo" i planiraju da ostanu prijatelji. Samo nekoliko meseci kasnije otkriveno je da je Džastin Timberlejk shvatio da ne može bez Džesike, pa su se pomirili i verili.


Posle desetomesečne veridbe, venčali su se na jugu Italije na romantičnoj ceremoniji, a u narednom periodu delovali još zaljubljenije, još srećnije i stabilnije, kao da žive na medenom mesecu koji ne prestaje.

 

Džesika Bil i Džastin Timberlejk
Džesika Bil i Džastin Timberlejk foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Uskoro su im se pridružili sinovi Silas i Fineas, a glumica je, iako i dalje vredno radi, pomalo smanjila svoje aktivnosti i posvećena je porodici. Uz supruga je ostala i u nekim trenucima kada bi mnogi odustali od braka, a pre nekoliko godina je oprostila Džastinu scenu s glumicom.

 

"Neoprostive greške" Džastina Timberlejka


Posle sedam godina braka, Timberlejk je 2019. viđen kako razmenjuje nežnosti s mlađom Ališom Vejnrajt. Oni su u tom trenutku boravili u Nju Orleansu, gde su zajedno snimali film "Palmer", u kom su igrali ljubavnike, a paparaci su ih jedno veče u gradu fotografisali dok su se mazili.


U jednom trenutku uhvatio ju je za ruku i stavio na svoje koleno, a ona ga je potom nežno mazila po nozi – istakao je izvor lista The Sun, koji je tvrdio da je pevač pod uticajem alkohola jedva stajao na nogama.

 

Džastin Timberlejk s glumicom Ališom Vejnrajt
Džastin Timberlejk s glumicom Ališom Vejnrajtfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što je usledila medijska hajka na Timberlejka, Džesika Bil se nije oglašavala, a potom je pevač objavio saopštenje za javnost. Prema pisanju medija, glumica je bila ta koja je naterala supruga da to učini jer se osećala osramoćeno.

 

Džastin Timberlejk viđen je kako se mazi sa Ališom Vejnrajt
Džastin Timberlejk viđen je kako se mazi sa Ališom Vejnrajtfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

On je napisao da je napravio "neoprostivu grešku".


Ali neka bude jasno – ništa se nije desilo između mene i moje koleginice – tvrdio je. – Popio sam previše te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Ovo nije primer koji želim da dam svom sinu. Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici jer su prošli kroz tako sramotnu situaciju, a biću fokusiran da budem najbolji muž i otac.

Uskoro je par dobio drugo dete, sina Fineasa.


Džesika je bila uz Džastina i nakon što je njegova bivša devojka Britni Spirs objavila memoare "Žena u meni", u kojoj je pričala o svom životu, karijeri, pa i o vezi s njim.

 

Džesika Bil i Džastin Timberlejk imaju dvojicu sinova
Džesika Bil i Džastin Timberlejk imaju dvojicu sinovafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Osvrnula se na tajnu trudnoću koju je doživela veoma mlada, njegov pritisak da Britni abortira, bizarno ponašanje nakon je trudnoća prekinuta...

 

Nakon ove autobiografije, Timberlejk je bio na udaru javnosti, toliko da je ponovo morao da se izvinjava javno zbog svojih neoprostivih grešaka, a Džesika mu je tada, uz kompilaciju njihovih zajedničkih snimaka, poručila na Instagramu:


Uvek te čuvam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Snimak plesa Britni Spirs

 

makonda-tracker