davna prošlost

Pričalo se da je preljubnica, pa je PREVARENA PRED KAMERAMA: Brak lepe turske glumice raspao se posle bolnog priznanja

0

U filmu u kom je i ona igrala, suprug jedne od najlepših turskih glumica otišao je predaleko s koleginicom, o čemu je ova javno pričala

Tuba Bujukustun u Netfliksovoj seriji 'Uspon imperija: Otomanska'
Tuba Bujukustun u Netfliksovoj seriji "Uspon imperija: Otomanska"foto: tubabustun.official/Instagram

Turska glumica Tuba Bujukustun dobro je poznata našoj publici zbog niza serija u kojima je igrala zapažene i glavne uloge.


Samo neki od naslova u njenoj biografiji su "Ljubav iz osvete" , "Ranjeno srce", "20 minuta", "Ambasadorova kći" i, najpoznatija, "Asi".


Čuvena glumica važi i za jednu od najlepših žena u popularnim turskim serijama, pa ne čudi što je često umela da privuče pažnju svojim privatnim životom i nađe se na meti tračeva.

Neki od njih pokazali su se istinitima, a neki su bili potpuno neutemeljeni, ali je Tuba u svakom slučaju sa osmehom podnosila sva govornjkanja o njenoj privatnosti.

 

Glumica iz serije 'Asi'
Glumica iz serije "Asi"foto: Youtube Printscreen

Ona je od 2007. do 2009. igrala u seriji "Asi" s popularnim glumcem Muratom Jildirimom, a sve vreme se spekulisalo da je par u vezi, iako je on u to vreme bio u braku s glumicom Burčin Teozioglu, od koje se u međuvremenu razveo.

 

 

Brak Tube Bujukustun


Tuba je 2011. rekla "da" njhovom kolegi Onuru Sajlaku 2011, a potom je u januaru 2012. donela na svet bliznakinje Maju i Toprak.

 

Glumica je stoički podnela vrlo neprijatne glasine da je otac njene dece Jildirim i uživala u porodičnom životu i svom braku, ali se ispostavilo da nije bila u pitanju ljubav za ceo život.

 

Turska glumica Tuba Bujukustun
Turska glumica Tuba Bujukustunfoto: tubabustun.official, Instagram

Tuba i njen suprug Onur Sajlak su, naime, tokom braka snimili film "Sačuvaj sećanja" (Ruzgarin Hatiralari) s ruskom glumicom Sofijom Kandemirovom. Film je objavljen 2015. godine, a posebnu pažnju privukao je strastvenim scenama Onura i Sofije.

Te scene su bile stvarne – rekla je potom Ruskinja novinarima, kako je preneo t24. – Dok smo snimali, želela sam da bude prisutno što manje ljudi. Malo me je bilo sramota. Ali na kraju krajeva, to je posao.

 


Tubi je u tom filmu pripala uloga majke Onurovog lika u delu koji prikazuje njegovo detinjstvo, pa se na setu nisu sretali.


Nismo mogli da radimo u isto vreme tokom sninmanja. Nismo mogli da se vidimo tri meseca – rekla je glumica.


Nimalo iznenađujuće, ubrzo potom pročulo se da se par rastaje, što je ona negirala, ali Tuba i Onur su se ipak razveli zvanično u julu 2017. godine.


Odmah nakon rastanka od supruga, Tuba je uplovila u vezu sa sedam godina mlađim Umutom Evirgenom, biznismenom koji je ljubio nekoliko poznatih turskih lepotica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karnaval (@karnavalcom)

 

Kako je ova ljubav počela tako brzo nakon Tubinog razvoda, pojavile su se glasine da je ona varala Onura s Umutom, kao i da glumac zato planira da joj se osveti uzimanjem starateljstva nad decom i time što će joj uništiti karijeru.


Priča se da smo se Tuba i ja razveli zbog njenog ljubavnika. To je glupost! – ljut je bio Onur Sajlak. – Time se baca blato i na nju i na mene. Naša veza se samo završila, a iako smo pokušali da je spasemo zbog naših devojčica – nije išlo. Tuba je majka moje dece i sve ovo govorim kako bi se ova tema zatvorila zauvek.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker