uvek iskrena

4 dana nakon što su se upoznali, počeli su da žive zajedno: Ko je "čovek iz senke" kojeg godinama ljubi Tijana Dapčević?

0

Pevačica poštuje odluku svog supruga da se ne eksponira u javnosti 

KO JE MUŠKARAC KOJEG GODINAMA LJUBI TIJANA DAPČEVIĆ?
KO JE MUŠKARAC KOJEG GODINAMA LJUBI TIJANA DAPČEVIĆ?foto: Dragana Udovičić

Tijana Dapčević godinama nosi titulu jednog od najboljih vokala koje Srbija ima. Osim po fantastičnom glasu, Tijanu mnogi vole i zbog iskrenosti i načina na koji priča o gotovo svakoj temi koja se nađe pred njom.

 

Osim o muzici, Tijana se povremeno dotakne i privatnog života. Ona je godinama u braku sa Milanom Dapčevićem, muškarcem s kojim je dobila sina Vuka. 

 

Kako je otkrila za domaće medije, Tijana je supruga zavolela čim ga je ugledala i već posle 4 dana poznanstva odlučili su da se oprobaju u zajedničkom životu

 

 

Prema rečima pevačice, oni su se upoznali na košarkaškoj utakmici u Somboru. Na ludi kamen su stali 28. aprila 2001. godine. Ipak, ni njihov brak kao ni bilo koji drugi nije bio uvek med i mleko.

 

Nakon nekoliko godina u srpskoj javnosti se pisalo da je Milan prevario Tijanu. Ovaj skandal izazvao je veliku pažnju javnosti, ali je par uspeo da je uspešno prevaziđe i ostane u braku punih 20 godina.

 

 

Nakon toga, 2015. godine, opet su mogle da se čuju spekulacije da je došlo do problema u njihovom odnosu i da im je brak u krizi. Mnogi su pisali i da je Tijana odlučila da se razvede, kao i da je izvesno vreme povela van porodičnog doma, jer joj je trebalo vreme da sabere misli i osećanja.

 

Odlučila je da ponovo pokuša da izgladi stvari, jer supruga voli i želi da ima zdravu sredinu za odrastanje sina. I čini se da im za sada dobro ide. Vuk je sada već zrela osoba, koja sama može da donosi odluke, pa je i njima lakše.

 

- On je pravi momak, nedavno je napunio 14 godina i završava osnovnu školu. Promenio se u smislu da je postao samostalniji, ima svoje stavove i principe koje ne voli da krši mada ga je to odlikovalo i dok je bio dosta manji. Promenilo se to da više ne ide na basket, sada se prebacio na teretanu – objašnjava Tijana za Hello i dodaje:

 

 

- Sve što ga trenutno zanima je muzika i pravljenje iste, čak se pronašao u nekom potpuno novom žanru a to je “phonk” muzika, neka elektronika je u pitanju. Uglavnom se time bavi njegova generacija i Vuk je stekao dosta fanova. Završio je nižu muzičku školu, mada dosad nije baš obožavao klavir, ne znači da se to neće promeniti kad bude upisao srednju muzičku – hvali sina Tijana Dapčević.

 

Tijanin muž Milan nikada nije sebe želeo da eksponira u javnosti, a tu njegovu odluku poštovala je i pevačica. 

 

- Milan je čovek iz senke. On je prosto čovek koji nešto preterano ne voli da se slika. U fazonu je uvek: „Daj, nemoj da me stavljaš na Instagram!“. Dok smo još uvek radili zajedno, dok je on još uvek bio moj producent, on je uvek bio u fazonu da ja idem negde, a da se on ne pojavljuje nigde.

 

TIJANA JE U BRAKU SA MILANOM VEĆ DUŽE OD 20 GODINA
TIJANA JE U BRAKU SA MILANOM VEĆ DUŽE OD 20 GODINA foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Poslednjih nekoliko godina, Milan je počeo da se bavi novim poslom, koji nema apsolutno nikakve veze sa muzikom niti sa javnošću. On je počeo da se bavi poljoprivredom i to mu veoma prija, a Tijana mu se kad kad pridruži kako bi napravila balans između umnog i fizičkog rada.

 

- On se bavi poljoprivredom u poslednjih nekoliko godina,pa mi u šali kaže: “Jupi, konačno ne moram nigde da idem sa tobom i da se slikam. Jao, ne pitaj me ništa, samo dajem i dajem, razumeš me. Ali hvala Bogu, ove godine se očekuje prvi pravi ro -  rekla je ona jednom prilikom.

 

Osim što će orasi od jeseni biti jedan deo porodičnih prihoda, Tijana obožava da vreme provodi na plantaži gde uživa u miru, tišini i spokoju koji možete da osetite samo ako odete daleko od gradske buke i vreve.

 

Bonus video:

Nikolina Kovač ponosna na sina 

 

 

 

 

 

makonda-tracker