ovo niste znali

"Tako funkcionišemo već 23 godine": Tijana Dapčević i njen suprug doneli odluku za koju se ne bi usudili svi parovi

0

Iako je u pitanju veliki rizik za jedan par, pevačica i njen izabranik toliko se dobro poznaju i slažu, da ni ovo nije problem

Pevačica Tijana Dapčević
Pevačica Tijana Dapčevićfoto: Sonja Spasić

Popularna pevačica Tijana Dapčević je više od dvadeset godina u skladnom braku sa Somborcem Milanom Dapčevićem, s kojim ima sina Vuka i za kog je više puta istakla da je ljubav njenog života.


Tijana i njen izabranik ne pojavljuju se često zajedno u javnosti, ali pevačia neretko u intervjuima pominje supruga i otkriva detalje o njihovoj svakodnevici.

 

Tako je nedavno otkrila da Milan i ona spadaju u retke parove kojima mešanje poslovnog i privatnog ne utiče na odnos.


Štaviše, maltene od samog početka su oni i ljubavni i poslovni partneri!

 

Tijana i MIlan Dapčević u braku su duže od dve decenije
Tijana i MIlan Dapčević u braku su duže od dve decenijefoto: @tijana.dapcevic, Instagram

Suprug Milan je moj muzički producent. Već 23 godine funkcionišemo i poslovno i privatno! Kod nas je to odličan spoj. Besprekoran! Super nam je ovako i ništa ne bismo menjali. Zato ne vidim problem u tome da se meša privatno i poslovno, ali svi smo drugačiji. Možda neko ne bi tako lepo funkcionisao kao Milan i ja – rekla je ona za Informer.


Pevačica je, inače, ranije pričala o tome kako se rodila ljubav između Dapčevića i nje.

 

Naime, kako bi se videla s bratom koji je inače živeo u Melburnu, Tijana je jednom otišla u Sombor i na jednoj utakmici spazila muškarca koji joj je odmah privukao pažnju.


Upoznala sam ga u Somboru na košarkaškoj utakmici. Jedva sam čekala kraj, bilo mi je dosadno, sve dok nisam ugledala Milana. Odmah mi je zapao za oko! Nakon deset dana uspela sam da ga upoznam, a posle 15 dana smo se smuvali i odmah počeli da živimo zajedno u Somboru – ispričala je svojevremeno Tijana.

 


Kako je objasnila, sve je počelo spontano i brzo.


– Milan je uvideo da mi je naporno da zbog posla svaki dan putujem za Beograd, pa smo se dogovorili da se preselimo. Evo, već 22 godine živimo zajedno u glavnom gradu Srbije – rekla je ona jednom prilikom.


Kako je objasnila veče pre udaje provela je u putu jer je imala mnogo posla.


Nisam imala devojačko veče jer sam tog dana kao voditelj bila na snimanju do kasno, pošto sam se ja udala pre 22 godine u Somboru. To veče, posle snimanja sam se zaputila sa mojim ortacima - frizerom, stilistom i šminkerom na put za Sombor. Tako da sam svoje devojačko veće provela u autobusu – rekla je jednom za Blic.

 

Pevačica Tijana Dapčević
Pevačica Tijana Dapčevićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Tijana je, inače, otkrila da su na potomstvo morali da čekaju, a da joj se trudnoća dogodila baš kad je počela da razmišlja o vantelesnoj oplodnji.


Dugo nisam uspevala da zatrudnim prirodnim putem. Rekla sam mu: "Ako ne ostanem trudna do septembra, idem na vantelesnu oplodnju!" Te 2008. godine moja sestra Tamara Todevska predstavljala je Makedoniju na Pesmi Evrovizije, a ja sam joj radila medija plan. Bila sam koncentrisana na to, nisam razmišljala o detetu i baš tad sam zatrudnela – ispričala je ona svojevremeno za Hit Informer.

 

Kako je istakla, ne žali što ima samo jedno dete.

 

Pevačica Tijana Dapčević
Pevačica Tijana Dapčevićfoto: Marina Lopičić

Oduvek sam govorila da ću da rodim muško dete, majčinog sina, koji će da liči na mene. To je Vuk! Zaista je isti ja, samo je građen na oca. Doduše, na Milana je i tvrdoglav i uporan. Nikad se nisam pokajala što imam samo jedno dete, Vuk mi vredi za desetoro. Milan i ja smo bili sedam godina u braku, proputovali smo ceo svet i poželeli bebu – rekla je ona.

 


 

makonda-tracker