iste frizure

Tijana Dapčević podelila sliku sa mamom: Odmah će vam biti jasno od koga je nasledila lepotu i mladolikost

2

Mamu Tijane Dapčević retko viđamo u javnosti.

Majku Tijanu Dapčević retko viđamo u javnosti.
Majku Tijanu Dapčević retko viđamo u javnosti.foto: Marina Lopičić

Čim se pojavila na muzičkoj sceni pesmom "Stepski vuk" 2001. godine, bilo je jasno da je pevačica Tijana Dapčević veliki talenat.

 

Završila je violončelo na Fakultetu muzičke umetnosti u Skoplju, a talenat za muziku nasledila je između ostalog i od mame. 

 

- Muzikom sam počela da se bavim dok sam bila u maminom stomaku To je logično, jer je bila prvakinja Makedonske opere. Još kao bebu vodila me je u pozorište, tamo me je presvlačila i hranila - ispričala je Tijana jedno prilikom.

 

Njena mama Brana Todevska je poreklom iz vojvođanskog mesta Crvenke, a svojevremeno se udala za Makedonca Velka Todevskog s kojim je dobila Tijanu i Tamaru.

Njihov brak nažalost nije potrajao.

 

- Imala sam 18 godina kada su mi se roditelji razveli. Tamara to nije baš najbolje podnela, a ja sam već bila svoj čovek. Smatrala sam da je bolji dobar razvod, nego loš brak. Iako više nismo živeli zajedno, tatu sam često viđala jer je bio profesor na muzičkoj akademiji. Kada se danas setim tog perioda, činili su ga strašni momenti jer je razvod stres jednak gubitku voljene osobe.

Bilo mi je teško što su se moji roditelji, koji su bili poznati kao skopski Romeo i Julija, razveli. Ali, oni su se toliko mnogo voleli da su na kraju izgoreli - ispričala je jednom prilikom Tijana.

Majku Tijane Dapčević ne možemo često da vidimo u javnosti, ali nedavno je pevačica podelila porodičnu fotografiju i raznežila fanove.

 

Njih dve su lepo sunčano popodne provele obilazeći Beograd .

 

- Sa majkicom turistički po Beogradu -napisala je Tijana ispod fotografije. 

 

Svi su primetili da Tijana i Brana veoma liče, da imaju slične frizure i iste crte lica.

 

makonda-tracker