ljubav duga više od dve decenije

Ljubavna priča Tijane Dapčević: Posle 15 dana su počeli da ŽIVE ZAJEDNO, a sve je počelo na mestu koje ona NE PODNOSI

1

Bila je to ljubav na prvi pogled u koju je od početka bila sigurna.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Tijana Dapčević je godinama na javnoj sceni i uglavnom ne priča mnogo o svom životu. Ona je u braku sa Milanom Dapčevićem već više od dve decenije i zajedno imaju sina Vuka.

 

Posebno je zanimljivo kako su se njih dvoje upoznali i način na koji je život posložio kockice. Da Tijana tada nije otišla na jednu utakmicu, možda se nikad ne bi sreli.

 

- Upoznala sam ga u Somboru na košarkaškoj utakmici. Jedva sam čekala kraj, bilo mi je dosadno, sve dok nisam ugledala Milana. Odmah mi je zapao za oko! Nakon deset dana uspela sam da ga upoznam, a posle 15 dana smo se smuvali i odmah počeli da živimo zajedno u Somboru. Milan je uvideo da mi je naporno da zbog posla svaki dan putujem za Beograd, pa smo se dogovorili da se preselimo. Evo, već 22 godine živimo zajedno u glavnom gradu Srbije - rekla je ona jednom.

Inače, Tijana je došla u Sombor kako bi se našla sa bratom koji živi u Melburnu, a kako je sama otkrila, devojačko veče nije imala zbog poslovnih obaveza.

 

- Nisam imala devojačko veče jer sam tog dana kao voditelj bila na snimanju do kasno, pošto sam se ja udala pre 22 godine u Somboru. To veče, posle snimanja sam se zaputila sa mojim ortacima - frizerom, stilistom i šminkerom na put za Sombor. Tako da sam svoje devojačko veče provela u autobusu - rekla je ona jednom za Blic.

Kao i uvek, loši natpisi neće nikoga da zaobiđu, pa se tako pisalo kako Milan vara Tijanu, međutim, ona je sve demantovala kasnije.

 

- Pisalo se da me je Milan varao, ali nisam demantovala jer nas tako nešto ne zanima. Niti je on mene varao, niti sam ja njega! Sve ove godine nisam pogledala drugog muškarca, jer u mom mužu imam sve! To je bila i ostala ljubav na prvi pogled. Možda sam ga prevarila sa Džonijem Depom, Metjuom Mekonahijem, Bredlijem Kuperom, ali u mislima - rekla Tijana.

Milan se poslednjih godina odlučio da počne bavljenje poljoprivredom, tako da se jako retko pojavljuje sa Tijanom na javnim događajima.

 

 

makonda-tracker