od prvog do poslednjeg momenta

Čim su se sreli, znali su da će se venčati: Divna ljubavna priča Holivuda mami osmehe, ali jedno saznanje donelo je OČAJ

0

Manekenka i pevač zajedno su duže od tri decenije, imaju tri ćerke, ali proživeli su najgori strah.

Džil Gudejkr i Hari Konik Džunior imaju jedan od najlepših brakova u Holivudu
Džil Gudejkr i Hari Konik Džunior imaju jedan od najlepših brakova u Holivudufoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ako ste gledali seriju "Prijatelji", sigurno se sećate epizode u prvoj sezoni kada ceo Njujork nema struje, a Čendler Bing se nađe zatvoren u predvorju s bankomatima sa prelepim Victoria's Secret modelom Džil Gudejkr.

 

Džil Gudejkr nije bila nepoznato lice u tom momentu iz jednostavnog razloga: ta lepotica je glumila samu sebe. Pre nego što su postojale modne revije i događaji sa manekenkama Viktorijine tajne, "anđeli" su se pojavljivali samo na stranicama kataloga.

 

Jedna od prvih među modelima osamdesetih bila je upravo Džil, a postala je prepoznatljivo lice ovog brenda zajedno sa slavnim supermodelima, kao što je, recimo, Stefani Sejmur.

 

I dok su se mnogi koji su gledali seriju pitali zbog čega Čendler nije probao da priđe Džil kad mu se toliko dopala, fanovi su imali teoriju da je to zbog toga što je u to vreme bilo dobro poznato da je u srećnoj ljubavi sa glumcem i pevačem Harijem Konikom Džuniorom.

 

 

Hari Konik Džunior 1990. godine igrao je u filmu Memphis Belle kada je upoznao svoju buduću suprugu. Ovaj susret za njih je označio dugu i romantičnu ljubavnu priču, čija kruna je troje dece.

 

Ljubavna priča Harija Konika i Džil Gudejkr

 

Džil je imala 22 godine kada su se upoznali u hotelu u Los Anđelesu, gde je Hari nju zaustavio i predstavio se.

 

Ona je njega oduševila na prvi pogled, ali i on nju, mada mu to nije odmah pokazala, već je kasnije saznao da je Džil pozvala mamu te noći i rekla da je upoznala momka za koga će se udati.

 

Godinu dana kasnije, Hari je pesmu "Džil" posvetio svojoj devojci. Venčali su se 16. aprila 1994. godine u Nju Orleansu. Hari je tokom godina isticao da se oženio svojom najboljom prijateljicom, a da je ključ njihove sreće to što slušaju jedno drugo i što su na prvom mestu — prijatelji.

 

 

Hari i Džil dobili su troje dece, Džordžiju Tejtum, Šarlot i Saru Kejt. Par je govorio o tome da nikada nisu imali faze tokom odrastanja dece da su one posramljene zbog roditelja. Kako je Hari isticao, uvek su imali posebnu i sjajnu vezu.

 

Ipak, jedan događaj dobro je uzdrmao njihovu sreću...

 

Borba Džil Gudejkr sa bolešću

 

Džil je u oktobru 2012. godine saznala da je obolela od karcinoma dojke, pa je odmah podvrgnuta lumpektomiji i potom i zračenju.

 

U remisiji je od 2017. godine, a Hari i ona oduvek su veoma otvoreni po pitanju svog iskustva i uticaja karcinoma na njihov život, preneo je Pipl.

 

Hari i Džil sa ćerkama
Hari i Džil sa ćerkamafoto: EPA/NINA PROMMER

Hari se plašio najgoreg ishoda jer je kao dete izgubio majku od posledica raka jajnika.

 

Bojao sam se da ću je izgubiti. Nisam joj dozvolio da to vidi, ali znao sam zbog gubitka mame da najgore može da se desi. Čim sam je upoznao, znao sam da hoću da ostarim s njom i zahvalan sam što to i dalje mogu.

 

Džil je govorila kako je zbog lekova koje je pila dobila na težini, te da joj je to oduzelo dosta samopouzdanja, ali za Harija — ona je najlepša žena u svakom slučaju.

 

Karcinom i terapije su tako uticali na nju i to jeste bio problem, iako će ona uvek za mene biti najlepša žena na svetu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OD OVE BOLESTI SVAKOG DANA UMRE JEDNA ŽENA: Podmukla, teško se otkriva, a ima i onih koje su uspele da se spasu

 

makonda-tracker