zanimljiv par

Posle 40 godina su se rastali, pa rekli — NIJE KRAJ! Neobičan par Holivuda ne želi da se razvede, ali ni da bude zajedno

0

Slavan glumački par proveo je decenije zajedno, a onda su se rastali, pomirili i na kraju opet udaljili.

Deni Devito i Rija Perlman ne mogu jedno bez drugog, ali ni jedno s drugim
Deni Devito i Rija Perlman ne mogu jedno bez drugog, ali ni jedno s drugimfoto: EPA/JENS KALAENE

Malo je parova u Holivudu koji imaju tako neverovatnu priču kao čuveni glumac Deni Devito i zvezda "Kafića Uzdravlje" Rija Perlman.

 

Njih dvoje imaju troje dece, decenije ljubavi i braka iza sebe, ali i odnos koji retko koji par može da ima.

 

Deni i Rija počeli su da se zabavljaju 1971. godine, a venčali su se 11 godina kasnije. Upoznali su se na predstavi u kojoj je Devito igrao, a premda je Rija otišla da gleda prijateljicu tokom izvođenja predstave, nije mogla da skine pogled sa Devita.

 

Morala sam da ga upoznam — rekla je ona svojevremeno. — Pitala sam prijateljicu ima li devojku i rekla je da nema. 

 

Nakon predstave, otišli su na večeru, a glumica ističe da mu se "baš nabacivala". Par nedelja kasnije, uselila se u njegov stan na Menhetnu.

 

Iako su se zabavljali čitavu deceniju, venčali su se tek 1982. godine, a nakon toga, dovili su troje dece: ćerku Lusi 1983. godine, Grejs 1985. godine i sina Džejkoba 1987.

 

Par se tokom godina svesrdno podržavao po pitanju karijere, čak su zajedno glumili i par u seriji "Taksi," kao i u filmu "Matilda" iz 1996.

 

Deni Devito i Rija Perlman imaju troje dece
Deni Devito i Rija Perlman imaju troje decefoto: EPA/JENS KALAENE

Rastanak i pomirenje

 

Tokom godina su važili za jedan od najskladnijih parova, ali objavili su da se rastaju 2012. godine, nakon 30 godina braka i više od 40 godina zajedničkog života. Pomirili su se u martu 2013. godine, ali su se ponovo rastali 2017.

 

Ipak, i dalje su venčani!

 

Mi smo i dalje dobri prijatelji i stalno se viđamo. Porodica nam je najbitnija — rekla je Rija Perlman u potkastu Džulije Luis-Drajfus.

 

 

Neću da zaslađujem priču, bilo je teško. Bilo je jako teško i mnogo je razloga zbog kojih smo se rastali, ali neću u njih da ulazim. Trebalo nam je vremena da dođemo do ovog pristojnog odnosa koji imamo danas.

 

I Devito je govorio o tome koliko su velika podrška jedno drugom, koliko se i dalje vole, te da se slažu gotovo oko svega... S obzirom na njihovu ljubavnu istoriju, u takvim okolnostima pomirenje i nije nemoguće!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

 

makonda-tracker