17 godina razlike

"Ja sam bila mlada, a on je bio — Ričard Gir!" Najlepši bračni par devedesetih danas se ponaša kao da se ne poznaje

0

Sindi Kraford i Ričard Gir ludo su se voleli devedesetih godina, a onda se njihova holivudska priča raspršila.

Sindi Kraford i Ričard Gir bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina
Sindi Kraford i Ričard Gir bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godinafoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Šta danas radi Ričard Gir

 

Glumac je u poznim godinama sreo Alehandru Silvu, ženu svog života, zbog koje tvrdi da je "najsrećniji čovek u univerzumu". Gir i Alehandra u braku su godinama, 2019. godine su dobili prvo zajedničko dete, dok su već imali decu sa prethodnim ljubavima.

 

Ni razlika u godinama nije bila im nikada zasmetala, ali Alehandra nije prva žena, dosta mlađa od njega, koju je Ričard zavoleo.

 

Naime, početkom devedesetih, Ričard Gir zavoleo je slavnu manekenku Sindi Kraford, koja je pripadala generaciji prvih supermodela, a a i dalje pleni lepotom, baš kao i na početku svoje karijere.

 

Iako je još od 1998. godine u braku sa Rendijem Gerberom, sa kojim ima ćerku Kaju, koja je glavna zvezda crvenih tepiha i mlada modna ikona današnjice, kao i sina Preslija, mnogi se i dalje sećaju kratkotrajnog braka ove lepotice sa slavnim Ričardom Girom.

 

Ljubavna priča Sindi Kraford i Ričarda Gira

 

Sindi je Ričarda upoznala kada je imala 21 godinu, a 1991. godine se udala za njega, kada je imala 25 godina.

 

Ričard je od nje stariji 17 godina, ali oboma je to bio prvi brak.

 

 

Ipak, nikada se nisu zaista uklopili...

 

Kad sam se udala za njega, on je imao 42 godine, ja 25. Bila sam mlada, a on je bio Ričard Gir. Bili smo zajedno šest godina, a u braku smo proveli dve. Kad se sretnemo, skoro da moramo da se predstavljamo jedno drugom, uopšte se ne viđamo. Prijatelji smo, ali se ne družimo... Kada sam počela da postajem osoba koja sam danas, bilo je kasno da spasemo brak — ispričala je manekenka jednom prilikom.

 

Sindi Kraford i Ričard Gir na dodeli Oskara 1991.
Sindi Kraford i Ričard Gir na dodeli Oskara 1991.foto: Eugene Adebari / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samo četiri godine nakon venčanja, podneli su papire za razvod, 1995. godine. Velika razlika u godinama bila je samo jedan od razloga zbog kojih ovaj brak nije funkcionisao, ali tokom godina koje su usledile nisu želeli da se osvrću na ovaj neuspešni brak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

 

makonda-tracker